reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2025

Podziwiam Cię za sprawdzanie bety, to nie dla mnie ten stres , sprawdziłam 2 razy i wystarczy 😊😁 niestety lekarz za 2 tyg chce na wizytę betę i niestety muszę ją zrobić:(
A po co chce betę na tym etapie ciąży? Teraz to powinno się patrzeć tylko na usg. Ja robię betę by uspokoić duszę po tych poronieniach a brak objawów typu wymioty i brak mega bólu piersi jak przy pierwszej ciąży to dla mnie dziwne... Nadal nie wierzę że w ciąży jestem... 😅😅 (moja najwyższa beta to była 3600 coś więc teraz się mega uspokoiłam) to moja 5 beta 😅😅🤣🤣🤭🤭

reklama
Ja też dziś robiłam wyniki i beta 13425❤️❤️❤️❤️ a progesteron 32 🥰 w czwartek idę na wizytę do gina😍 powiem wam, że jak zobaczyłam te wyniki to odetchnęłam, bo jakoś cały weekend dla mnie byl jakiś taki niespokojny jakiejś dziwne myśli mnie nachodziły 🤨 ale teraz już wiem, że wszystko jest w porządku ❤️

A po co chce betę na tym etapie ciąży? Teraz to powinno się patrzeć tylko na usg. Ja robię betę by uspokoić duszę po tych poronieniach a brak objawów typu wymioty i brak mega bólu piersi jak przy pierwszej ciąży to dla mnie dziwne... Nadal nie wierzę że w ciąży jestem... 😅😅 (moja najwyższa beta to była 3600 coś więc teraz się mega uspokoiłam) to moja 5 beta 😅😅🤣🤣🤭🤭
Właśnie nie wiem po co ... Ale cóż trzeba zrobić 😇 będzie pięknie ♡

Charlotte9 Hej. Jak się czujesz? Pod leczyłaś się chociaż trochę? Kiedy wizyta dzisiaj czy jak? Daj znać😘
Dzisiejsza wizyta postawiła mnie na nogi 😅
„W jamie macicy widoczny pojedynczy pęcherzyk ciążowy z żywym zarodkiem” 🥹 Także sztuk- jedna 🤣
Ma 3,1mm i widzieliśmy serduszko, za 2-3 tyg usłyszymy jak bije 🥹

reklama
Do góry