Milka11318
Początkująca w BB
Ok ok postaram sięMam tą samą historie... I też się bardzo boję... I nie Paniuj mi tu!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok ok postaram sięMam tą samą historie... I też się bardzo boję... I nie Paniuj mi tu!!
Mam wizytę jutro mam nadzieję że zobaczę serduszko puki co to nie mogę wogole funkcjonować całe dnie mnie mdli nic nie mogę zrobić zjesc i ból żołądka jak by mi coś siedziało na żołądku masakra jakaśUmawiaj się na wizytę na spokojnie, ja badałam 2 razy betę i teraz potwierdzenie pęcherzyka, następna wizyta serduszkowa , ale przy Tych wartościach bety może już serduszko będzie, trzymam kciuki! ♡
Jakoś teraz ślub masz brać? Dobrze pamiętam? Którego?ja jutro zaczynam 9 tydzień i czuję się jak młody Bóg oprócz senności i zmęczenia - ale nie wiem czy to przez ciążę czy przez upały . Ból piersi też jakoś się uspokoil
13 lipca spełniło się że idę w ciąży do ślubuJakoś teraz ślub masz brać? Dobrze pamiętam? Którego?
mamadha premium plus i wit. D 4000Co suplementujecie? Oprócz kwasu foliowego
mogę pomóc z prywatnym. Nie umiem go założyć, ale w prowadzeniu mogę jak najbardziej pomócJak jak usg w ciągu najbliższych 3tygodni ( mam nadzieję że w ten czwartek ) zobaczę zarodek z serduszkiem to moge spróbować z kimś poprowadzić wątek prywatny. Ktoś jeszcze chętny? Dawajcie dziewczyny Każdy chce a chętnych zero....
Super zakłada moderatorka to jak już u mnie będzie super na usg to napisze do niej i do Ciebiemogę pomóc z prywatnym. Nie umiem go założyć, ale w prowadzeniu mogę jak najbardziej pomóc
Wow gratuluje! Ja co prawda jestem tylko ciocia blizniakow, ale wiem ile wyzwań przed TobaCześć dziewczyny
Wbijam na widzę już całkiem rozwinięty wątek!
Mam termin na przełom luty/marzec.
Dziś zaczęłam 6 tydzień i dziś dowidzialam się ze będą to blizniaki - dwujajowe i dwukosmówkowe.
szok totalnie!
Witam was wszystkie serdecznie
Może sa tu tez jakieś mamy bliźniaków?
Narazie mam kropeczki, teraz 2 tygodnie czekam na serduszka wiem ze może być różnie
Ps mam nadzieje ze mnie przyjmiecie jeszcze na początku apka pokazała mi 3 marca i tak czekałam na marcowe mamcie, ale teraz jednak luty