reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Hej witam się. My wczoraj skręcaliśmy szafę do przedpokoju a później rozpakowywaliśmy rzeczy więc dziś znów cała godzinę drogi do pracy próbowałam nadrobić to co tu napisałyście :p co do gotowania to u nas na zmianę gotujemy i są dania które ja robię lepiej ale jest też sporo takich które są specjalnością Męża ;) częściej ja gotuje ale tylko dlatego że wcześniej wracam pracy i jestem głodna :D chyba że robimy coś wieczór na następny dzień to wspólnie :) no i sprzątamy razem więc taki układ nam pasuje :)

Hej dziewczyny, gratuluje wszystkich dobrych wieści, które podczytywałam w międzyczasie, mój synek choruje coś ostatnie dni, a dzisiaj urodziny ma 5 :) także ja tylko na chwilkę z pytaniem, poratujcie mnie, co na krwawiące i bolące dziąsła?? W tamtej ciąży mnie to ominęło, w tej trochę na początku dokuczało, ale płukanie szałwią pomagało, a teraz coś nie bardzo, jakieś bezpieczne leki?
Miłego dnia:biggrin2:

Dzień dobry Mamuśki :) dzień jak co dzień się zapowiada... Ogarnięcie mieszkania i znowu leżenie plackiem.. póki co dzieciaki są głodne, idziemy coś wszamać :) a co do tych snów, też macie takie realne żywe sny?

Dzień dobry. Ja już odwiozlam dziecko do szkoły, zjadłam śniadanie i piję kawę. Bardzo lubię kawę a teraz wyjątkowo smakuje mi czarna i sypana. Jestem od jakiegoś czasu na zwolnieniu i powiem wam że dopóki były wakacje to ten czas jakoś inaczej plynal, byłam i rodzinki, spędzałam więcej czasu z młodym a teraz jakos mi dziwnie w domu. Brakuje mi tej aktywności zawodowej i towarzystwa z pracy. Echhhh jakoś nie umiem się odnaleźć.

Dzień dobry,

Amelka już w szkole, pranie wstawione, czekam na zapiekanki, które właśnie wstawiłam do piekarnika i zaległym na kanapie z telefonem i Wami "w ręce" [emoji6]

@asieek ja jakoś ostatnio mniej czuje [emoji30]

@Miś-owa może jakoś "dziwnie" spisz? I stad tem ból

@martula1985 jeszcze zdążasz pobiegać i to podwójnie [emoji12]...korzystaj

@marudka współczuje krwawiących dziąseł...ja tez nie miałam w pierwszych ciążach, myślałam, ze teraz niestety mnie to spotka, ale minęło...któraś z dziewczyn pisała kiedyś o jakiejś paście do zębów. I kochana sto lat dla synka i dla Ciebie, bo przecież to także Twoje święto [emoji254]

@Juliettaaa123 bardzo.

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry, miałam okropny sen, coś długiego co chwilę wystawało mu z brzucha i bolało jak diabli, nie mogłam znaleźć męża, pogotowie zaproponowało mi czopka, odmówiłam więc odjechali i znowu to samo, strasznie bolało u znowu wystawało i znowu nie mogłam znaleźć męża, nikt mnie nie słuchał, znowu szpital, leżałam na podłodze na korytarzu i nikt nawet nie zwracał na mnie uwagi i bardzo bolało. W końcu krzycząc i wołając usłyszałam, że i tak dziecko ma za mało tlenu... Sen był tak mocny i głęboki, że nawet słysząc synka nie umiałam obudzić się, nie potrafiłam. Jak już otworzyłam oczy poczułam paskudny ból w tym samym miejscu co w tym śnie przez całą noc... :o głowa mi pęka, a żołądek boli z nerwów. Te sny są głupsze niż głupie :(

Do góry