Chrząszczyk
Fanka BB :)
Ja również lubię dbać o bliskich i zwracać uwagę na to co jemy. Jest to dla mnie sprawa naturalna...ale czy ludzie pierwotni zwracali uwagę na to co jedli czy raczej jedli to co naiwneło im się pod rękę?[emoji38]kolejne pokolenia podobnie. Dziś jest pół na pół. Część kupuje gotowe, bo żyję szybko, nie ma czasu i wiele innych powodów czy nie dogodnien, a ta druga połowa przeciwnie. Nawet u nas na forum dziewczyny mimo ciazy zapasy na zimę robią, przetwory. Niestety ja nie ale to już z lenistwa. Trochę popycha mnie w to teściowa, bo zawsze tyle robi przetworów, że wciska mi część z tego, a ta część jest w takich ilościach, że nie przejawami tego przez zimę ani wiosnę, a i do lata półki zalegają. Później sama wciskam zainteresowanym[emoji16]A ja powiem, ze bardzo lubię dbać o bliskich, aczkolwiek jak sobie przypomnę, gdy byliśmy z R jeszcze sami było zupełnie inaczej...teraz dbamy wspólnie o siebie i o nasze dzieci...oboje czujemy się z tym dobrze i to najważniejsze. Kanapki do szkoły czy pracy robi ten kto akurat ogarnie, czasem nawet sama Ami sobie robi. Dziś akurat robiłam Ami i R ja, bo i tak w domu jestem a i wstałam bez problemu o 7:00. Sprzątamy oboje, bo oboje syfimy i użytkujemy. Pranie tez robimy oboje. W sumie to wszystkim się dzielimy. I to w naszym przypadku jest miłość i partnerski związek. A wiadomo, ze najtrudniej przetrwać, gdy urodzi się pierwszy mały człowiek- później to już z górki, albo razem, albo osobno, ale z górki [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom