reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ech, mega okazja, mogę kupić wózek bugaboo za dobrą cenę ale.. dla parki tzn jedna buda róż a druga niebieska i dupa blada bo nie znam płci... a za taką cenę to pewnie pójdzie raz dwa... zepsuł mi się humor [emoji12]

Widzę, że mowa o wyprawce. My na pewno bedziemy uzywac spiworka womar z owczej welny do fotelika. A do wozka hmmm chyba kupie taki kimbinezon z H&M. Mam dokladnie taki po synku, ale rozmiar za duzy...udało mi się wtedy kupic uzywany, w bdb stanie za 60zł.

Załączniki

• kombinezony-zimowe-dla-niemowlecia-GALLERY_MAIN-38227.jpg
    kombinezony-zimowe-dla-niemowlecia-GALLERY_MAIN-38227.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
Widzę, że mowa o wyprawce. My na pewno bedziemy uzywac spiworka womar z owczej welny do fotelika. A do wozka hmmm chyba kupie taki kimbinezon z H&M. Mam dokladnie taki po synku, ale rozmiar za duzy...udało mi się wtedy kupic uzywany, w bdb stanie za 60zł.
Dokładnie taki mam na oku, pamietam ze powkladac wszystko w odpowiednie dziurki noworodkowi nie szło mi zbyt sprawnie a tu nogi odpadaja chociaz[emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Takiego śpiwora właśnie poszukuje[emoji4]swietny

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Sorry, napisałam śpiworek, a opisane kombinezon. Ten jest z h&m?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Chrząszczyk przed porodem jeszcze tesciu nazywał mnie "kochaną córeczką" bo oni tylko synów mają teraz sytuacja się trochę zmieniła. Od kąd się Hania urodziła nie dam sobie nikomu w paradę wchodzić, kiedyś brakowało mi tej asertywności albo było mi obojętne

Napisane na E6883 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry