martula1985
Fanka BB :)
Jeśli zagląda to raczej się nie wyda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie taki mam na oku, pamietam ze powkladac wszystko w odpowiednie dziurki noworodkowi nie szło mi zbyt sprawnie a tu nogi odpadaja chociaz[emoji12]Widzę, że mowa o wyprawce. My na pewno bedziemy uzywac spiworka womar z owczej welny do fotelika. A do wozka hmmm chyba kupie taki kimbinezon z H&M. Mam dokladnie taki po synku, ale rozmiar za duzy...udało mi się wtedy kupic uzywany, w bdb stanie za 60zł.
Takiego śpiwora właśnie poszukuje[emoji4]swietnyWidzę, że mowa o wyprawce. My na pewno bedziemy uzywac spiworka womar z owczej welny do fotelika. A do wozka hmmm chyba kupie taki kimbinezon z H&M. Mam dokladnie taki po synku, ale rozmiar za duzy...udało mi się wtedy kupic uzywany, w bdb stanie za 60zł.
Sorry, napisałam śpiworek, a opisane kombinezon. Ten jest z h&m?Widzę, że mowa o wyprawce. My na pewno bedziemy uzywac spiworka womar z owczej welny do fotelika. A do wozka hmmm chyba kupie taki kimbinezon z H&M. Mam dokladnie taki po synku, ale rozmiar za duzy...udało mi się wtedy kupic uzywany, w bdb stanie za 60zł.
Spiworek to womar owcza welna(allegro), a kombinezon ten granatowy co wkleilam to H&mSorry, napisałam śpiworek, a opisane kombinezon. Ten jest z h&m?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chodzi mi o ten kombinezon granatowy, bo śpiworek to kupię razem z wózkiem. [emoji4]Spiworek to womar owcza welna(allegro), a kombinezon ten granatowy co wkleilam to H&m