reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Oj fajnie ze wizyty ok. Tylko szkoda że dalej Leżenie Martula. Ale co zrobić lepiej już w domu jak w szpitalu. Leż i Odpoczywaj.
A ja się pochwałę, że dziś zakupiłam 13 kg pomidorów i wszystkie obdarlam ze skóry i przetarlam, ugotowalam, a jutro do słoików./butelek i jestem z siebie dumna. Bo ostatnio len się wdal we mnie

f2w3skjol4llo8s8.png
My też z mamą będziemy robić pomidory na zimę tyle że u nas jeszcze raz tyle, ale praca nam się rozłoży :D

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i moja suchość w gardle okazała się początkiem przeziebienia.Czuje się fatalnie. Teraz tylko czosnek i miód [emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Syla88 ja wlasnie tak miałam. Przez ciążę i pierwszych 8 msc zaplacilam włosy prawie do pasa, w sumie nie skupialam się na nich a one rosły jak szalone. Niestety po 8 msc z maluchem chwytajacym każdy wolny kosmyk, przez co chodzilam cały czas w kitce, podjęłam decyzję o scieciu się na krótko i w sumie jest ok, tylko nadal nie mogę trafić na fryzjera który zrozumie o co mi chodzi :p

@Dotkass w sumie racja z tymi krótkimi, troche bardziej upierdliwe, ale dla mnie to było jedyne rozwiązanie żeby mieć jakąś fryzurę, bo inaczej zero mobilizacji i juz sama za sobą się źle czułam

@Ogien121212 jesteś moją bohaterką z tymi pomidorami. Mi to sie nie chce obrać i zetrzeć nawet 2 marchewek

Napisane na E6883 w aplikacji Forum BabyBoom

No i moja suchość w gardle okazała się początkiem przeziebienia.Czuje się fatalnie. Teraz tylko czosnek i miód [emoji30]
Zdrowiej szybko! I ssij cukierki. Tylko nie żadne strepsils ani nic takiego, one dodatkowo wysuszają.

Dwa lata temu miałam paskudne przeziębienie i zapalenie gardła, mieszkałam jeszcze w Holandii, więc poszłam do apteki i poprosiłam o coś na gardło. Zawsze brałam Tantum Verde and w H. jest tylko na receptę.
Farmaceuta popatrzył na mnie trochę dziwnie (bo tam wszystko się leczy paracetamolem) i powiedział, żebym dużo piła i kupiła sobie karmelki w sklepie i ssała. Bo on może mi sprzedać lek ale taki bez recepty to i tak niewiele pomoże, to i tak głownie cukier. I wiesz co, podziałało. Dużo wody i ssać cokolwiek, byle Ci ślina cały czas gardło nawilżała. Więc może spróbuj, jest szansa, że i Tobie pomoże.

Gratuluję udanych wizyt. Dziewczyny podziwiam was , ja pojechałam do sklepu na 15 minut i prawie zemdlalam . Nie ma mowy żebym coś była w stanie zrobić, mam nadzieję że to minie bo już nie mogę.

Uff ale tu dzisiaj naprodukowane :szok:

My wczoraj po wizycie uspokojeni. Wszystko wporzadeczku.
Potwierdzona płeć, jest synek, siusiak jak talala :-) :)
Mały "stał" na głowie, nogi fikaly, więc niektóre parametry ciężko było zmierzyć.
Na pogorszoną morfologie wzbogacić posiłki o jedzonko bogate w żelazo.

Witajcie nowe mamusie :)

U mnie jeszcze tydzień i L4, a w związku z tym że mamy urwanie głowy w pracy to tymbardziej doczekać się nie mogę :)

reklama
Do góry