reklama
monmon
Fanka BB :)
Ale produkujecie
Ja w ten weekend zaliczylam super wesele zastanawialam sie jak dlugo wysiedzimy ale zabawa byla super i bylismy 2 dni do samego konca.
Dzisiaj z rana zaluczylam punkt pobrania krwi na badania jak zalecil na ostatniej wizycie gin
Ja w ten weekend zaliczylam super wesele zastanawialam sie jak dlugo wysiedzimy ale zabawa byla super i bylismy 2 dni do samego konca.
Dzisiaj z rana zaluczylam punkt pobrania krwi na badania jak zalecil na ostatniej wizycie gin
kruszynka28
@Ritta2014 ja też rodziłam w 2014 i teraz, z tym, że u mnie synek, a teraz jeszcze nie wiem witaj
@Weronika2 witaj trochę późno te prenatalne... ale jeśli lekarz tak uważa to na pewno wszystko w porządku!
@Weronika2 witaj trochę późno te prenatalne... ale jeśli lekarz tak uważa to na pewno wszystko w porządku!
Chrząszczyk
Zapraszamy... dobrze trafilas[emoji4]Cześć dziewczyny! :-) Kończy się u mnie 13 tv (13t 6d) a termin mam narazie na 25lutego. Jak dotąd nie udzielałam sie na żadnym forum ale jakoś ciężko znoszę tą ciążę...Moze dlatego że nie mam z kim pogadać. I stresuję się bardziej niż w pierwszej ciąży choć chyba powinno być odwrotnie. W piątek jadę na prenatalne i stresuję się dodatkowo, bo za dużo się chyba naczytałam i nasłuchałam... ogólnie zamiast cieszyć się to wpadam w jakiś zdołowany nastrój....ale mam nadzieję że nie popsuję wam tym moim wejściem humorów...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk
Zapraszamy serdecznie, rozgosc sie[emoji4]Cześć dziewczyny, można jeszcze dołączyć?
Mam termin na 17 luty, w domu 3-letnią córę i wyglada na to, że będzie kolejna
Ruby_Charm
Ja mam termin na 23-24 luty Witaj ;DCześć dziewczyny! :-) Kończy się u mnie 13 tv (13t 6d) a termin mam narazie na 25lutego. Jak dotąd nie udzielałam sie na żadnym forum ale jakoś ciężko znoszę tą ciążę...Moze dlatego że nie mam z kim pogadać. I stresuję się bardziej niż w pierwszej ciąży choć chyba powinno być odwrotnie. W piątek jadę na prenatalne i stresuję się dodatkowo, bo za dużo się chyba naczytałam i nasłuchałam... ogólnie zamiast cieszyć się to wpadam w jakiś zdołowany nastrój....ale mam nadzieję że nie popsuję wam tym moim wejściem humorów...
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk
Dzięki, dobrze wiedzieć. Może skorzystam. Kupiłam jakis czas temu balsam typowo dla ciezarnych ale używam dove migdałowy. Uwielbiam jego zapach.Gdyby ktoras byla zainteresowana- w rossmanie sa balsamy -40% taniej (z karta 49%). Kwalifikuja sie rowniez kosmetyki dla ciezarnych m.in palmers polecane przez dziewczyny:
Ja mam termin na 23-24 luty Witaj ;D
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Minia86
Ja to zadyszke mam nawet jak czytam ksiazeczki synkowi w ogole to ksiazeczki czytalam mu od oklolo 6mca, na poczatku kaczke dziwaczke, jak juz bardziej kumal to pokazywal, że to jego ulubiona ksiazeczka. Teraz ma 2latka i 2mce i uzywa slow- tarapaty, kwyrlejka, produkty itp. Nie chodzi mi o przechwalanie sie, tylko o to jak cenne dla rozwoju jest czytanie. Nawet jak wydaje sie, że nawet nas nie slucha.
reklama
@Ju-sti @redline
@Weronika2 @Ritta2014 Witamy
Tez głosuje na @Dotkass Chciałabym aby wątek był zamknięty i prywatny
@Weronika2 @Ritta2014 Witamy
Tez głosuje na @Dotkass Chciałabym aby wątek był zamknięty i prywatny
Ostatnia edycja: