reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

@Paraplu nigdy nie mów nigdy [emoji6]
Napisałam Ci prv wiadomość z prośba- nie wiem czy widziałaś

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zaraz zobacze, nie wyskakuja mi powiadomienia o prywatnych wiadomosciach. Dobrze, ze napisalas tutaj :)

Nie no nie mowie, ze nigdy no ale ja nie jestem typem kobiety ktora by rajcowala duza ilosc dzieci. Raczej sie nie widze w takiej roli. Obstawialam, ze na jednym poprzestaniemy. Z jedna pensja to juz z dwojka bedzie ciezko, zebym ja miala jakas sensowna prace to musze poswiecic kilka lat na przekwalifikowanie sie a potem juz bede kolo 40-stki a oboje z Kuba jestesmy przeciwni rodzeniu dzieci tak pozno. Zeby nie bylo, chodzi tylko o nas pod tym wzgledem. Kto kiedy rodzi dzieci nas malo obchodzi :)

<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>

reklama
Oo jedyne co mnie zmartwilo to niskie cisnienie :( 105/70 i to po kawie wypitej 20 minut wczesniej, po emocjach zwiazanych z USG i badane zaraz po wejsciu do gabinetu. Bylam pewna, ze bedzie wysokie a tutaj nawet normy nie mialam.
Nic dziwnego, ze mnie czesto boli glowa skoro po tak emocjonujacej wizycie doprawionej slaba kawa mialam tak niskie :(

Juz posiadanie drugiego bylo pod znakiem zapytania (rozwiazalo sie samo przez bliznieta :) )takze trzeciego raczej nie bedzie.
Przynajmniej pies to suczka i moge dac tutaj upust z rozowym kolorem ;)

<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>
A ja nienawidzę tych różowych ciuszków. Na dziale dziewczęcym w sklepie nic mi się nie podoba za to chłopięcego wykupilabym 3/4

Oo jedyne co mnie zmartwilo to niskie cisnienie :( 105/70 i to po kawie wypitej 20 minut wczesniej, po emocjach zwiazanych z USG i badane zaraz po wejsciu do gabinetu. Bylam pewna, ze bedzie wysokie a tutaj nawet normy nie mialam.
Nic dziwnego, ze mnie czesto boli glowa skoro po tak emocjonujacej wizycie doprawionej slaba kawa mialam tak niskie :(

Też mam teraz od kilku dni takie ciśnienie :/

To i tak masz wysokie... Ja na ostatniej wizycie miałam 90/60 ;)

Dziewczeta mam duzy problem. Nie przychodzami na emaila powoadomienia ze cos piszecie. Masakra musze zapamietac na ktorej stronie slonczylam czytac i przewijac recznie za kazdym razem. Powiedzcie mi co jest grane?

Aaaa juz sie wyjasnilo. Moj maz mi chcial zaoszczedzic pamiecie w telefobie i odinstalowalchrome a dal opere no i dlatego. Ale dzieki Sylviia przez to ze napisalas okazalo sie ze juz ok

reklama
Witam wszystkie Lutówki '18, :)

Podglądam Was od czasu do czasu i dziś postanowiłam się z Wami przywitać.

Mój termin około Walentynkowy.

Jest to moja 1 ciąża, czekana wiele wiele lat. Wystarczająco dużo by wątpić, a jednak...

Usg genetyczne już za nami. Doktor mówił, że wszystkie pomiary są w normie. Kamień z serca.

Płeć jeszcze nam nie znana. Dla mnie możemy nie sprawdzać (choć czuję i myślę o chłopcu - okaże się :) ) lecz Mąż mój aż się pali do tego. Puki co pierwsze pomysły imion i dla niego i dla niej już są.

;)

Do góry