reklama
Mój brzdąc ma przezierność 1,6 mm
U mnie z wieku ryzyko ZD to 1:870 a skorygowane po badaniach to 1:16720, myślałam że przez wysokie wolne beta hcg będą gorsze wyniki...
Strasznie długo czekacie na wyniki, ja test pappa miałam po 4 godz, a wyniki całych prenatalnych czyli z usg, zaraz po badaniu.
U mnie z wieku ryzyko ZD to 1:870 a skorygowane po badaniach to 1:16720, myślałam że przez wysokie wolne beta hcg będą gorsze wyniki...
Strasznie długo czekacie na wyniki, ja test pappa miałam po 4 godz, a wyniki całych prenatalnych czyli z usg, zaraz po badaniu.
Ostatnia edycja:
Minia86
Fanka BB :)
Wiem, że w normie. Ale lekarz sie trochę zaniepokoil. Tak to wygladaMy 2,0 to w normie...Poczytaj w necie.
Załączniki
Ogien121212
Jejku jakiś straszny ten tydzień. Oby to były tylko ostrzeżenia aby bardziej na siebie uważać. Dziewczyny nie dźwigać, oszczędzać się, odpoczywać i jak coś na l4 jak widać jednak należy się nam spokój.
Trzymam kciuki aby wszystkie plamienia i krwawienia ustąpiły, a dzieciaczki zdrowo rosły do lutego
Trzymam kciuki aby wszystkie plamienia i krwawienia ustąpiły, a dzieciaczki zdrowo rosły do lutego
butterflysunrise
Wiedziałam że będzie wszystko dobrze! [emoji4]Jestem...dziękuje za ciepłe słowa. Nikt nie wie skąd krwawienie dlatego zostawili mnie na obserwacji. Szyjka zamknięta, wysoko. Dzidzia fika i serducho bije. Jestem spokojniejsza, ale skąd krwawienie??? Narazie nic nie wiadomo
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymaj się cieplutko i odpoczywaj! [emoji5]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
butterflysunrise
Monia86
Mocne [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] !
— Phil Bosmans
Mocne [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] !
— Phil Bosmans
martula1985
Meldujemy się! Wszystko w porządku, wiek z usg 12t krasnale mają po 55 mm i 56 mm, mniejszy odstawia makarenę, większy trochę się wstydził następna wizyta za 2 tygodnie
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Mój brzdąc ma przezierność 1,6 mm
Wyniki pappa tez były by wcześniej, ale u nas w związku z tym, ze zarówno badanie jak i usg robi ten sam lekarz co opisuje, to wynik otrzymujesz wraz z opisem łącznym, czyli pappa + usg...nie dają samych wyników z krwi, żeby się niepotrzebnie nie denerwować [emoji6]
Jejku jakiś straszny ten tydzień. Oby to były tylko ostrzeżenia aby bardziej na siebie uważać. Dziewczyny nie dźwigać, oszczędzać się, odpoczywać i jak coś na l4 jak widać jednak należy się nam spokój.
Kochana ja jestem od czwartku na l4, staram się odpoczywać jak najwiecej, a tu zonk, cholera wie czemu [emoji17] czekam na innego lekarza, bo ta dziś to mi się średnio podoba- ciekawa jestem co mi powie...mimo wszystko nadal proszę o kciuki, a wierzące o modlitwę
Wiedziałam że będzie wszystko dobrze! [emoji4]
Trzymaj się cieplutko i odpoczywaj! [emoji5]
— Phil Bosmans
[emoji182]
.Meldujemy się! Wszystko w porządku, wiek z usg 12t krasnale mają po 55 mm i 56 mm, mniejszy odstawia makarenę, większy trochę się wstydził następna wizyta za 2 tygodnie
Super, gratulacje [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Chrząszczyk
No i widzisz wszystko dobrze. Kamień z serca. Możesz spać spokojnie.[emoji182]Wizyta super dzidzia zdrowa, ruszala się i skakała jak szalona super widok
Ufff badania prenatalne za mną
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom