reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Przeczytałam chyba wszystko ale już zapomniałam co chciałam napisać [emoji23] w ogóle czuję się tak, jak by Krasnale mi mózg zabrały [emoji57]
Mam to samo. Zapominam nawet słów. Mówię o czymś i w trakcie rozmowy uzmyslawiam sobie, że nie pamiętam jak dana rzecz się nazywa. Mąż juz się ze mnie śmieje. W poprzedniej ciazy też miałam podobnie lecz ta amnezja naszła mnie znacznie później.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja to byłam za dzieciaka np gorsza od moich braci :D wszędzie mnie było pełno, nowe sukieneczki wytrzymywały jeden dzień :p a jaka była awantura jak mama mi chciała sukieneczke założyć... No bo jak w tym po drzewach chodzić :p a bijatyki z braćmi były na porządku dziennym ;D
Straszny był ze mnie łobuz :p
Właśnie taka chłopczyca będzie chyba z mojej potencjalnej córki. Nie jarają mnie brokaty, lalki, kiteczki i róż. Choć pewnie byłaby księżniczką tatusia, ale jak ją sobie rozpieści, to będę ja zawsze ze wszystkim odsyłać do niego :D

Miałam od początku wrażenie, że to chłopak, ale marzyłam o córci, więc tak życzeniowo myślałam, że to dziewczynka. Na tyle mocno, że nie dopuszczam innej możliwości. A dziś coś mikroskopijnego nam mignęło, ale to mogło być cokolwiek. Według dzisiejszego USG 10+3, według OM 10+1.

Twoją wiadomość dała mi do myślenia. Byłam na usg 10+2 i lekarz jak spojrzał w obraz mówi "jest Albercik" poprawiłam go ze może być i dziewczynka a on się uśmiechnął. Wydawalo mi się że to niemożliwe żeby coś widział w tym tygodniu, że dopiero koło 12t. A może on już widział że to chłopak

Właśnie taka chłopczyca będzie chyba z mojej potencjalnej córki. Nie jarają mnie brokaty, lalki, kiteczki i róż. Choć pewnie byłaby księżniczką tatusia, ale jak ją sobie rozpieści, to będę ja zawsze ze wszystkim odsyłać do niego :D
Hahaha u mnie będzie tak samo :D mój mąż bardzo chce córkę więc na pewno ją rozpiesci ;P i mi na głowie zostawi bo sobie do pracy pójdzie :p

Ja właśnie dlatego chciałam córę. Mój mąż ma dwóch braci, rozpieszczaliby ją. Dziewczyny brak u niego póki co. Moja siostra ma dwie córeczki, tak je kochamy, że chcemy też [emoji1]

Ha, chyba mężowi kupię! [emoji16]
1500895897-aaaaaa.jpeg

reklama
U mnie dziewczynka też by była przez wszystkich rozpieszczana bo by była jedyną wnuczką, same chłopaki się u nas urodziły :) mój tata to by chyba oszalał ze szczęścia jakby była wnuczka ;D

Do góry