martula1985
Fanka BB :)
Jeśli już, to po tatusiu [emoji16]To będą mądre [emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli już, to po tatusiu [emoji16]To będą mądre [emoji1]
Jeśli już, to po tatusiu [emoji16]
Mam to samo. Zapominam nawet słów. Mówię o czymś i w trakcie rozmowy uzmyslawiam sobie, że nie pamiętam jak dana rzecz się nazywa. Mąż juz się ze mnie śmieje. W poprzedniej ciazy też miałam podobnie lecz ta amnezja naszła mnie znacznie później.Przeczytałam chyba wszystko ale już zapomniałam co chciałam napisać [emoji23] w ogóle czuję się tak, jak by Krasnale mi mózg zabrały [emoji57]
Najlepiej żeby wszystko po tatusiu miały, bo ja nie jestem wzorem do naśladowania [emoji12]Hahaha to będą śliczne.
Właśnie taka chłopczyca będzie chyba z mojej potencjalnej córki. Nie jarają mnie brokaty, lalki, kiteczki i róż. Choć pewnie byłaby księżniczką tatusia, ale jak ją sobie rozpieści, to będę ja zawsze ze wszystkim odsyłać do niegoA ja to byłam za dzieciaka np gorsza od moich braci wszędzie mnie było pełno, nowe sukieneczki wytrzymywały jeden dzień a jaka była awantura jak mama mi chciała sukieneczke założyć... No bo jak w tym po drzewach chodzić a bijatyki z braćmi były na porządku dziennym ;D
Straszny był ze mnie łobuz
Miałam od początku wrażenie, że to chłopak, ale marzyłam o córci, więc tak życzeniowo myślałam, że to dziewczynka. Na tyle mocno, że nie dopuszczam innej możliwości. A dziś coś mikroskopijnego nam mignęło, ale to mogło być cokolwiek. Według dzisiejszego USG 10+3, według OM 10+1.
Hahaha u mnie będzie tak samo mój mąż bardzo chce córkę więc na pewno ją rozpiesci ;P i mi na głowie zostawi bo sobie do pracy pójdzieWłaśnie taka chłopczyca będzie chyba z mojej potencjalnej córki. Nie jarają mnie brokaty, lalki, kiteczki i róż. Choć pewnie byłaby księżniczką tatusia, ale jak ją sobie rozpieści, to będę ja zawsze ze wszystkim odsyłać do niego
Właśnie taka chłopczyca będzie chyba z mojej potencjalnej córki. Nie jarają mnie brokaty, lalki, kiteczki i róż. Choć pewnie byłaby księżniczką tatusia, ale jak ją sobie rozpieści, to będę ja zawsze ze wszystkim odsyłać do niego