reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@coldold wow, cóż za widok [emoji6]
@gosiunia:) to zależy od tego jak lepiej widać, ja już w 8 tc miałam przez brzunio, bo nie można było znaleźć w inny sposób...
@martula1985 właśnie wczoraj o Tobie myślałyśmy, ze długo Cię nie ma...witaj z powrotem [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@gosiunia:) to zależy od tego jak lepiej widać, ja już w 8 tc miałam przez brzunio, bo nie można było znaleźć w inny sposób...
@martula1985 właśnie wczoraj o Tobie myślałyśmy, ze długo Cię nie ma...witaj z powrotem [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dotkass
Coldold super wieści! Piękna fotka
Dziewczyny a mi się wydaje ze teraz genetyczne jest zawsze dowcipne a połowkowe to już przez brzuch, przynajmniej u mnie tak było
Ja miałam genetyczne w obu ciążach przez brzuch. Wszystko zależy od ułożenia płodu, macicy i innych czynników. Nie ma jednego jedynego sposobu, robią tak by najwiecej było widać [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
martula1985
Fanka BB :)
Dotkass
Ja mam USG prenatalne 18 sierpnia i pewnie niewiele będzie widać ponieważ mam tyłozgięcie macicy...
U mnie w tylozgieciu o niebo lepiej widać przez brzuch niż dopochwowo [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kruszynka28
Dzień dobry. Ja przez tą moją bezsenność zwariuję... znowu obudziłam się o 3, nie mogłam spać prawie do 6 a o 7 młody się obudził... na szczęście wyprawiłam ich do żłobka i pracy i spałam do teraz tylko, że teraz aż mi niedobrze, taka głodna jestem!
Ja mam w środę badania krwi a w piątek wizyta. Mam nadzieję, że nie zeświruję do tego czasu...
Gratuluję udanych wizyt, i powodzenia dla tych, które czekają!
No, lecę zjeść jakieś śniadanko
Ja mam w środę badania krwi a w piątek wizyta. Mam nadzieję, że nie zeświruję do tego czasu...
Gratuluję udanych wizyt, i powodzenia dla tych, które czekają!
No, lecę zjeść jakieś śniadanko
Mimicat
będziemy! ależ będzie tłok w poczekalni...Witam się wieczornie. Ja jeszcze tydzień pracuje i w końcu będę odpoczywała. Jutro mam badania prenatalne, boję się okrutnie ale staram się myśleć pozytywnie. Niestety nie będzie mojego męża, więc idziecie ze mną wszystkie bez wyjątku! Odwdzięczę się tym samym ;-);-);-)
Rety zazdroszczę Wam tych prenatalnych ....Ja muszę czekać do 14.08
Ja też mam 14.08 nie będziesz sama
@Monisiek88 u mnie też brak objawów, właściwie teraz to już żadnych nie mam, wcześniej byłam senna i zmęczona, brzuch mnie nie bolał ani razu. W dodatku w przeciwieństwie do większości śpię jak zabita, w dzień, w nocy bez różnicy
@Lali męża możesz zabrać niezależnie do rodzaju usg i tak będzie się w monitor przecież gapił
@coldold ale wyraźne zdjęcia! super, że wszystko ok
coldold
Miałam od początku wrażenie, że to chłopak, ale marzyłam o córci, więc tak życzeniowo myślałam, że to dziewczynka. Na tyle mocno, że nie dopuszczam innej możliwości. A dziś coś mikroskopijnego nam mignęło, ale to mogło być cokolwiek. Według dzisiejszego USG 10+3, według OM 10+1.Cudowny Maluszek [emoji5][emoji173]
A który to tydzień że już płeć Ci sugerowali? Miałaś czuja że to dziewczynka?
reklama
coldold
18-21 lutego.Gratulacje Ciekawe ile będziemy mieć na forum chłopców i dziewczynek A Ty masz termin jakoś tak podobnie jak ja jeśli dobrze kojarzę? Po 20 lutym?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom