mama _zuzanki
Fanka BB :)
Czekamy na wieści, będzie dobrze ☺❤Właśnie siadlam w poczekalni i czekam....głowa mi chyba pęknie ze stresu....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na wieści, będzie dobrze ☺❤Właśnie siadlam w poczekalni i czekam....głowa mi chyba pęknie ze stresu....
O proszę, super ☺Mama zuzanki ja też mam termin na 17.02, prenatalne 8.08
Joanka będzie dobrze, trzymam kciuki i pochwal się po
Będzie dobrze, zobaczysz ☺Oby bo ta wysoka wolna beta hcg to mi spokoju nie daje...
W poprzedniej ciazy miałam 34 lata jak zaszłam w ciążę i 35 lat skończone do porodu, (bo z początku stycznia jestem) i dzieciaczek zdrowy. Pappa nie robiłam tylko USG prenatalne. Wtedy jeszcze nie było u nas tych nowości typu nifty, czy harmony. Ja o tym w każdym bądź razie nie słyszałam, a i lekarz mi o czymś takim nie mowilO proszę, super [emoji5]
Ja już tych prenatalnych nie mogę się doczekać ale jest i wielki stres bo jestem już w grupie ryzyka 35lat. Ale trzeba myśleć pozytywnie [emoji5]
To troszkę zabawisz w gabinecie[emoji28]jakby zostawili włączone USG to można posiedzieć i pogabic się w monitor[emoji4]Gratuluje wizyt i trzymam kciuki za kolejne wizyty.
Tez siedze razem z Wami.
Ja mam prenatalne 11 sierpnia. A wizyte u ginekologa w Katowicach przy klinice 2.08.
Tez sie stresuje babka w rejestracji z prenatalnych mi powiedziala ze ja zajmuje 3 wizyty masakra.
To mamy prawie takie same terminy, ja na 17 luty. Mi się znowu wydaje ze bedzie u nas kolejna córcia a tak podświadomie chciałabym dla męża synka [emoji5] Ale co tam, najważniejsze by dzieciaczki były zdrowe. A masz już dzieci, czy to będzie pierwsze? Ja o płci pewnie może coś się dowiem na prenatalne chyba ale to dopiero 8 sierpnia.
Właśnie siadlam w poczekalni i czekam....głowa mi chyba pęknie ze stresu....
Haha, no to przecież oczywiste, trzeba trzy bąble dokładnie sprawdzićGratuluje wizyt i trzymam kciuki za kolejne wizyty.
Tez siedze razem z Wami.
Ja mam prenatalne 11 sierpnia. A wizyte u ginekologa w Katowicach przy klinice 2.08.
Tez sie stresuje babka w rejestracji z prenatalnych mi powiedziala ze ja zajmuje 3 wizyty masakra.
Zobaczysz, będzie superWłaśnie siadlam w poczekalni i czekam....głowa mi chyba pęknie ze stresu....