reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Wstałam czułam się lepiej...chwile posiedziałam i znów mi niedobrze i spać mi się chce strasznie...koło 14 będziemy jechać do mojej Mamy do szpitala, wiec nawet nie będę mogła dziś za bardzo poleniuchować. Obym do 14 poczuła się lepiej [emoji20]

@DorciaMamaOlka jak dzisiejszy nastrój? Mam nadzieje, ze utrzymuje się od wczoraj ten dobry [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wstałam czułam się lepiej...chwile posiedziałam i znów mi niedobrze i spać mi się chce strasznie...koło 14 będziemy jechać do mojej Mamy do szpitala, wiec nawet nie będę mogła dziś za bardzo poleniuchować. Obym do 14 poczuła się lepiej [emoji20]

@DorciaMamaOlka jak dzisiejszy nastrój? Mam nadzieje, ze utrzymuje się od wczoraj ten dobry [emoji846]

Mam podobnie, dlatego już się nawet nie podniecam, że się czuję lepiej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny rece mi opadaja.

Jak mi ktoras tu wspomni o diecie matki karmiacej albo o katowaniu sie spaniem ma lewym boku to jak swojego psa kocham przyjade i w dupe dam i nos wetkne w ksiazki! Juz nie mam sil jak czytam te bzdury.

To tylko w polsce chyba tak katuja biedne matki,tutaj w UK nie znaja słowa dieta mam karmiacych,chude mięso,haha,pamietam jak mi zaserwowali pieczona rybe i inne pyszności za które w polskich szpitalach by cię zlinczowali.Kobieta która karmi powinna się dobrze odrzywiać a nie głodzić [emoji12] wiadomo pewnych potraw lepiej unikać np wzdymajacych.Spanie na lewym boku u mnie nie przejdzie [emoji6]
To moje maluchy z usg ze szpitala dali mi wczoraj przy wypisie.
I moj brzuszek na minusie 7 kgZobacz załącznik 815764 Zobacz załącznik 815765

Śliczności kochane [emoji173]️

Miłego dnia brzuchatki,u mnie dzisiaj deszczowo [emoji6]
85993e3ku6tei16u.png

Witam się I ja z rana. Pranie zrobione zaraz rowieszę. Potem mam zamiar dom ogarnąć i trawę skosić. Jeszcze prasowanie i plan będzie wykonany. Zabieram się za robotę bo plan ambitny

PYZUNIA brzuszek juz całkiem niezły . Dzieciaki chcą przestrzeni. Ale żeby na - . Jak ja bym chciała się zmniejszać.
f2w3skjol4llo8s8.png

Ja czuje się tak samo, czyli rano po obudzeniu było w miarę, nawet się dałam namówić mojemu kochanemu na małe co nie co, a teraz leżę na kanapie i sił na nic nie mam :(

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Male co nieco to ja preferuje tylko wieczorem, bo potem z lozka caly dzien nie mam sily zejsc. :-D a ja wlasnie sie wybieram do mamy na caly dzien bo luby do pracy pojechal.

Do góry