reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Też cierpicie na bezsenność? Ja nie mogę zasnąć od 4, byłam w kuchni coś zjeść a teraz przewracam się z boku na bok... a w dzień pewnie będę nie do życia... Muszę jakoś spacyfikować synka żeby dał mi chwilę wytchnienia... no nic, spróbuję jeszcze jakoś zasnąć, może chociaż chwilę jeszcze pośpię...
Ja mam to samo od kilku tygodni. Budze sie nad ranem ok 3-4 I jest po spaniu. Strasznie to wyczerpujace:-(

reklama
Cześć dziewczyny, @pyzunia86 [emoji7] niesamowite USG, a kolejne będą już całkiem kosmiczne :) ja dzisiaj czuje się fatalnie, mdłości koszmarne. Jestem już w 11 tygodniu więc to już mam nadzieję końcówka takiego samopoczucia. lepiej czułam się tydzień temu niż teraz, także z tymi objawami ciąży i ich nasileniem nie ma najwyraźniej reguły. Optymizm mnie nie opuszcza, czuję że bąbel sobie grzecznie we mnie rośnie. A i ja też mam duże tyłozgięcie, ale już bole, również te krzyżowe na jakiś czas mnie opuściły, oby jak najdłużej. Przy tyłozgięciu obraz USG jest w pierwszych tygodniach gorszy, ale już za kilka tygodni powinna się wyprostować. Słonecznego dna życzę!

Cześć dziewczyny, @pyzunia86 [emoji7] niesamowite USG, a kolejne będą już całkiem kosmiczne :) ja dzisiaj czuje się fatalnie, mdłości koszmarne. Jestem już w 11 tygodniu więc to już mam nadzieję końcówka takiego samopoczucia. lepiej czułam się tydzień temu niż teraz, także z tymi objawami ciąży i ich nasileniem nie ma najwyraźniej reguły. Optymizm mnie nie opuszcza, czuję że bąbel sobie grzecznie we mnie rośnie. A i ja też mam duże tyłozgięcie, ale już bole, również te krzyżowe na jakiś czas mnie opuściły, oby jak najdłużej. Przy tyłozgięciu obraz USG jest w pierwszych tygodniach gorszy, ale już za kilka tygodni powinna się wyprostować. Słonecznego dna życzę!

Ja tez mam tylozgiecie, dlatego właśnie nasz Maluszek taki mało wyraźny. Jeśli chodzi i kręgosłup, narazie jest do wytrzymania, ale jak sobie przypomnę dwie pierwsze ciąże to oj ból kręgosłupa był mega...w tej ciąży boli jak dłużej na nogach jestem, albo jak w pracy przy komputerze dłużej siedziałam...teraz w domu jest lepiej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tam tłok! :)

Mnie jest przez ostatnie dni chyba bardziej niedobrze niż na początku. A wieczorami po kolacji to już w ogóle hardcore :( Mam ochotę przestać jeść :/

Łącze się w bólu...z tym, ze jak nie jem to tez nie jest dobrze...nic nie pomaga [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry