reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

@serena22 dopiero w zaawansowanej wieloraczej jest lepiej czesciej spac na lewym co nie znaczy non stop a ciagle spotykam kobiety katujace sie spaniem non stop na lewym boku i to od poczatku ciazy.
Eh tak to jest jak ludzie cos gdzie uslysza, niedoczytaja a potem z tego kwiatki wychodza.
Ciaza pojedyncza aktualnie nie ma takich zalecen. Ma sie spac tak jak kobiecie jest wygodnie a jak nie jest wygodnie to cialo samo dopomina sie o zmiane pozycji.

@pyzunia86 wlasnie mialam Cie wywolywac do tablicy :) a skad te -7kg? Diete stosujesz czy brak apetytu? Ale brzuszek!!!!!! [emoji33][emoji7] ja czekam az mi wyskoczy a mi sie dziecioki nada w chowanego bawia [emoji6]

Ehh a mnie popoludniu migrena zlapala i nie spalam do 4 tak mnie meczylo cholerstwo :( jak usnelam to miedzy 4 a 10 to dwa razy, powtorze, DWA RAZY obudzil mnie glod! No ludzie ja sobie lodowke chyba przeniose do sypialni [emoji33][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Paraplu,ja w zaawansowanej ciąży czasem leżałam na plecach i robiło mi się słabo, musiałam na bok się położyć i starałam się na lewym boku.

@pyzunia ale brzusio już masz piękny <3
Mi się zrobiła malutka kuleczka, ale moja mama mi mówi, że schudłam trochę, brzuszek rośnie, a ja chudne. Nie wiem jak waga bo baterie się wyczerpały i nie ma kto jechać nowych kupić:D Może po niedzieli kupię baterie do wagi i się zważę ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu,ja w zaawansowanej ciąży czasem leżałam na plecach i robiło mi się słabo, musiałam na bok się położyć i starałam się na lewym boku.

No i o to chodzi aby sluchac swojego organizmu :) jak Ci slabo czy zle sie czujesz w danej pozycji to trzeba zmienic.
Nawet gdyby pierdyliard ksiazek mowilo, ze ma Ci byc wygodnie spac w 16 pozycji z kamasutry [emoji6] a Tobie nie bedzie w niej wygodnie to trzeba sluchac ciala, ono wie najlepiej czy mu dobrze czy nie.

Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️

Witam się sobotnio

pyzunia86, niesamowite są Twoje zdjęcia z USG

Zazdroszczę tym, które przy karmieniu mogły wszystko jeść. Jak karmiłam Pawełka to z wielu rzeczy musiałam zrezygnować z powodu jego alergii ale i tak nie narzekałam, czasem jadłam pyszniej niż reszta domowników

Pędzę celebrować dzień mopa, miłej soboty

Jejku, dziewczyny. Ja jestem niezdolna do egzystencji. Skąd czerpiecie siłę?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie maluszki najpierw ciagna z moich nadmiarow spozywczych jem to na co mam ochote .
Co dziwne ale slodycze poszly w odstawke nie mam ochoty na nie. Duzo owocow i uwielbiam i wcinam non stop pomidorki koktajlowe mniam.

Ciesze sie w Waszych wizyt i poniekad zazdroszcze ze te wasze robaczki tak fajnie juz widac.
Ja mam wizyte przy klinice moja pierwsza dopiero 2.08. Juz sie doczekac nie umie

reklama
Do góry