reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ja mam termin na 24 luty. Ciekawe co tam w brzuszkach nam się chowa :D Ja nie mogę się już doczekać, żeby się dowiedzieć :D

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja również. Bawię się już, wstyd sie przyznac, w te glupkowate wrozby z fusów. [emoji2]Testy z sody, czerwonej kapusty itp. Obserwuje nawet kształt brzucha ale jeszcze za mały zyby stwierdzić czy jest jak pileczka, czy szpiczasty[emoji4]wiem...obciach ale tak nie mogę się doczekac, że mnie skreca[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Prenatalne? O ludu, też w zbliżonym terminie. Skisnę do tego czasu [emoji16]
Prenatalne mam zrobić między 11-18 sierpnia. Może na tych prenatalnych się dowiemy co tam się chowa w brzusiu. Mi się marzyła córcia Małgosia, ale przeczuwam od początku, że to będzie synek:D

Ruby Charm mamy suwaczki na tym samym etapie :) ale Ty masz wcześniejszy termin? B ja na 27.02 dopiero. Ja mam prenatalne zrobić m 11-14 sierpnia :)

reklama
Prenatalne mam zrobić między 11-18 sierpnia. Może na tych prenatalnych się dowiemy co tam się chowa w brzusiu. Mi się marzyła córcia Małgosia, ale przeczuwam od początku, że to będzie synek:D

Też marzę o córci, ale nic nie przeczuwam. Jak myślę o Bobo to ciągle jako dziewczynce, ale to chyba nie intuicja.

Do góry