reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Ruby Charm mamy suwaczki na tym samym etapie :) ale Ty masz wcześniejszy termin? B ja na 27.02 dopiero. Ja mam prenatalne zrobić m 11-14 sierpnia :)
Widzę tylko niektóre suwaczki na aplikacji. Np swojego nie widzę. Moje malenstwo jest wg OM 2 dni mniejszy, niż wg USG. Zobaczymy, na razie mi terminu porodu też nie przesunął. Ja bym chciała chodzić na badania co 2 tygodnie, bo teraz znowu jest nerwowo czy się nie zatrzymało:/ Tak, ja z tych panikar jestem ;) Te dziewczyny które były na prenatalnych powiedzcie jak dokładnie wyglada to badanie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, wszystkim wozytującym, życzę samych dobrych wiadomości! Wszystkim ze złym samopoczuciem poprawy nastroju. Choć mój padł... Mąż jechał załatwić kilka spraw na miasto, zostawiłam małego z mamą i pojechałam z nim na chwilę, weszłam do sklepu z ubraniami i bam dział dziecięcy i napatrzyłam się na te rozkoszności, szczególnie te różowe i ogarnął mnie smutek :( sama nie wiem dlaczego, jakoś dziwnie się czuję i nam nadzieję, że to tylko hormony, albo pogoda bo zbiera się na burzę...

@elgerezi a nie mozesz i po recepte do rodzinnego? Ja zawsze tak robilam jak ni sie lek od specjalisty konczyl.

@DorciaMamaOlka bedzie Pyska dobrze [emoji8]

@kruszynka28 a ja Cie rozumiem i uwazam, ze stres wyrzadzi wiecej szkod niz wydanie kasy na wizyte. Stres to kortyzol a kortyzol zle wplywa na organizm a teraz musi on byc przeciez w dobrej formie. Komfort psychiczny jest tak samo wazny jak ten fizyczny. Jedno z drugi jest polaczone. Jak uwazasz, ze musisz isc na kontrole dla spokoju ducha to idz i nie sluchaj innych. Ja tez poszlam dodatkowo miedzy wizytami.

Ja mam ten sam termin 15-20 lutego (zalezy od kalkulatora) :p bola mnie cyce, czaaaasem cos zakluje w podbrzuszu i jestem co godzine-dwie straaaasznie glodna. To tyle.

@Chrząszczyk hahaha o co Ci z tych wrozb wychodzi [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

praktycznie brak objawów - lekko bolesne piersi i mega apetyt. Senność i zmęczenie tylko na początku, teraz minęło. Nie boli mnie nic, nie mam mdłości. Czasami się zastanawiam czy na pewno jestem w ciąży....

Jak bym mogła to bym poszła :-) mniejsza o to. Nikt nie ma, to trudno :-( Nie ma sytuacji bez wyjścia wiec do niedzieli wieczorem będę musiała je jakoś zdobyć.

Jeśli chodzi o objawy to u mnie dziś wyjątkowo dobrze. Przez ostatnie 6 tygodni bolał mnie brzuch a dzisiaj w miarę ok. Co prawda spuchniety jak od samego povzatku (wygląda na 5 miesiąc niezależnie od pory dnia) ale przynajmniej nie boli, tak że się odechciewa czegokolwiek. Udało się zrobić 2 bez bólu i rozrywania tyłka wiec u mnie chyba te najgorsze chwile powoli mijają :-) Dziś 9 tydzień, 2 dzień.[/QUOTE][/QUOTE]

reklama
@elgerezi a nie mozesz i po recepte do rodzinnego? Ja zawsze tak robilam jak ni sie lek od specjalisty konczyl.

@DorciaMamaOlka bedzie Pyska dobrze [emoji8]

@kruszynka28 a ja Cie rozumiem i uwazam, ze stres wyrzadzi wiecej szkod niz wydanie kasy na wizyte. Stres to kortyzol a kortyzol zle wplywa na organizm a teraz musi on byc przeciez w dobrej formie. Komfort psychiczny jest tak samo wazny jak ten fizyczny. Jedno z drugi jest polaczone. Jak uwazasz, ze musisz isc na kontrole dla spokoju ducha to idz i nie sluchaj innych. Ja tez poszlam dodatkowo miedzy wizytami.

Ja mam ten sam termin 15-20 lutego (zalezy od kalkulatora) [emoji14] bola mnie cyce, czaaaasem cos zakluje w podbrzuszu i jestem co godzine-dwie straaaasznie glodna. To tyle.

@Chrząszczyk hahaha o co Ci z tych wrozb wychodzi [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyna[emoji4]ale coś watpie
Juz przeszukany cały net :-) wszystko nieaktualne :-(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry