reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Spokojnie dziewczyny, wizyty będą owocne[emoji4]zazdroszczę Wam, że będziecie mogły dzis zajrzeć do swoich maluszków. Ja mam wizytę dopiero za prawie 3 tygodnie...kosmos[emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

O
Kochane dziewczyny z Wrocławia, Warszawy, Łodzi i bliskich okolic mam pytanie i wielka prośbę o pomoc.
Kończy mi się duphaston a mój lekarz jest ma urlopie. Myślałam, że mam jeszcze jedno opakowanie a tu zonk. Czy któraś z Was by miała odsprzedać jedno opakowanie albo pożyczyć a ja bym oddala jak bym zdobyła receptę. Niestety lek kończy mi się w niedzielę a nie chce płacić kupy kasy za pójście do przypadkowego lekarza by tylko receptę wypisał. Gapa jestem :-(

Podejdz do apteki w ktorej zawsze kupujesz i powiedz jaka sprawa czesto sie zgadzaja

Kochane dziewczyny z Wrocławia, Warszawy, Łodzi i bliskich okolic mam pytanie i wielka prośbę o pomoc.
Kończy mi się duphaston a mój lekarz jest ma urlopie. Myślałam, że mam jeszcze jedno opakowanie a tu zonk. Czy któraś z Was by miała odsprzedać jedno opakowanie albo pożyczyć a ja bym oddala jak bym zdobyła receptę. Niestety lek kończy mi się w niedzielę a nie chce płacić kupy kasy za pójście do przypadkowego lekarza by tylko receptę wypisał. Gapa jestem :-(

Niestety nie pomogę :( szkoda, ze wczoraj nie wiedziałam, byłam u gin mogłam Ja poprosić o receptę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ja rzadko chodzę w ogóle do aptek bo unikam wiec nie mam "zaprzyjaźnionej" a duphaston kupowałam tylko raz i to jeszcze w aptece nie w swoim mieście a dzisiaj jestem na wyjeździe wiec nawet nie mam jak pójść do jakiegokolwiek lekarza. Będę próbować z apteka ale wątpię, że się uda.

Ja 22 sierpnia mam kolejną wizytę, więc dopiero się naczekam, że hohoho. A wcześniej mamy jechać na te prenatalne do Łodzi lub Poznania.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Znalazłam ogłoszenia że ludzie sprzedają m.in duphaston sprawdź bo może ktoś będzie z Twojej okolicy.
Link do: Oglaszamy24.pl - nowoczesny serwis z darmowymi ogłoszeniami drobnymi!

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

Też mi się tak kojarzy. Termin masz na 20 luty? Dobrze pamiętam?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
18-21 [emoji16] Ty jakoś po 20?

Wyszłam jakimś cudem z domu. Też dostajecie oczopląsu na straganach?

1500632338-aaaaaa.jpeg

reklama
No ja rzadko chodzę w ogóle do aptek bo unikam wiec nie mam "zaprzyjaźnionej" a duphaston kupowałam tylko raz i to jeszcze w aptece nie w swoim mieście a dzisiaj jestem na wyjeździe wiec nawet nie mam jak pójść do jakiegokolwiek lekarza. Będę próbować z apteka ale wątpię, że się uda.
Może się udać tylko musisz powiedzieć, że doniesiesz recepte.Jak zabraknie mi jakiegoś leku dla syna to zawsze deklaruje, że przyniosę receptę i wydają mi lek. Jeszcze nie spotkałam się z odmowa.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry