reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Bo karmienie to wybór każdej z nas...moja przyjaciółka z wyboru karmiła swoją dwójkę mm i teraz trzecie tez tak będzie karmiła. Na pytanie oburzonych mam karmiących piersią pytających "karmisz?" Odpowiada "nie, głodze [emoji12]"

Uważam, ze nie ma się do czego zmuszać, jeśli się uzna, ze lepsze będzie mm- ok i mi nic do tego i nikomu nie powinno być. Dla każdej z nas najlepsze jest to co my same uznamy za słuszne, bo jest to zgodne z naszym sumieniem- tyle w temacie [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@mama_zuzanki podobno jednojajowe, dwuowodniowe. Ilu kosmowkowe to moze w czwartek sie dowiem.

@pyzunia86 ooo a skad juz tyle wiesz? U mnie nie chcieli na tym etapie powiedziec ilu kosmowkowe.
A z tym jedzeniem to mam tak samo. Jestem co troche glodna [emoji33]

@asieek aaaa lazanki [emoji7] dobijacie mnie tym jedzeniem co wypisujecie

@martula1985 eee tez sie zastanawiam. Bo bym chciala i ile to praktyczniejsze i mniej roboty a ja leniem jestem [emoji85]i ileeeee taniej!

@marluk210 aaa o ciekawa kombinacja. Trojacza dwujajowa. Niesamowite :)

@Dotkass ciesze sie, ze z mama wszystko dobrze :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Rety to tylko ja biorę zestaw jak dla starej babki? Clexane,acard,magnez,nospa,kwas w formie metylowej i do tego B6,B12 i Pregna plus :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
chyba wygrywam :)
Clexane, Acard, kwas 15 mg, duphaston 3x1, zastrzyki prolutex, luteina dopochwowo, Femibion, calcort, wit d 2000, wit b12.

Rety to tylko ja biorę zestaw jak dla starej babki? Clexane,acard,magnez,nospa,kwas w formie metylowej i do tego B6,B12 i Pregna plus :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli brat czuje tak samo jak i Ty to tylko współczuć mu, bo kiedy jesteś w ciąży i masz mdlosci...[emoji23]może chlopina myśli, że ma nieżyt zoladka[emoji2]

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ogromnie się cieszę, że trafiły się tu takie normalne kobiety, które szanują cudze wybory. Myślałam, że już takie wyginęły :D ja na razie plan mam taki, żeby spróbować urodzić naturalnie, ale na oddziale gdzie raczej robią cesarki więc w razie czego wiem że szybko zareagują. Mam taką drobną budowę, że wątpię czy poród sn się uda, ale chciałabym spróbować :) co do karmienia to na chwilę obecną planuję karmić naturalnie dosyć krótko, ale jak będzie to wszystko wyjdzie w praniu :) niech mnie tylko ktoś spróbuje oceniać to będę gryzła :D ja nie z tych potulnych. Najważniejsze to mieć w takich decyzjach wsparcie męża, a ja mam 100% miłego dnia dziewczyny! Ja mam w planach zakupy, zaszaleję z okazji ciąży i choć brzucha jeszcze nie widać to może kupię coś zwiewnego ;)

Do góry