reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Bo karmienie to wybór każdej z nas...moja przyjaciółka z wyboru karmiła swoją dwójkę mm i teraz trzecie tez tak będzie karmiła. Na pytanie oburzonych mam karmiących piersią pytających "karmisz?" Odpowiada "nie, głodze [emoji12]"

Uważam, ze nie ma się do czego zmuszać, jeśli się uzna, ze lepsze będzie mm- ok i mi nic do tego i nikomu nie powinno być. Dla każdej z nas najlepsze jest to co my same uznamy za słuszne, bo jest to zgodne z naszym sumieniem- tyle w temacie [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@mama_zuzanki podobno jednojajowe, dwuowodniowe. Ilu kosmowkowe to moze w czwartek sie dowiem.

@pyzunia86 ooo a skad juz tyle wiesz? U mnie nie chcieli na tym etapie powiedziec ilu kosmowkowe.
A z tym jedzeniem to mam tak samo. Jestem co troche glodna [emoji33]

@asieek aaaa lazanki [emoji7] dobijacie mnie tym jedzeniem co wypisujecie

@martula1985 eee tez sie zastanawiam. Bo bym chciala i ile to praktyczniejsze i mniej roboty a ja leniem jestem [emoji85]i ileeeee taniej!

@marluk210 aaa o ciekawa kombinacja. Trojacza dwujajowa. Niesamowite :)

@Dotkass ciesze sie, ze z mama wszystko dobrze :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Rety to tylko ja biorę zestaw jak dla starej babki? Clexane,acard,magnez,nospa,kwas w formie metylowej i do tego B6,B12 i Pregna plus :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
chyba wygrywam :)
Clexane, Acard, kwas 15 mg, duphaston 3x1, zastrzyki prolutex, luteina dopochwowo, Femibion, calcort, wit d 2000, wit b12.

Rety to tylko ja biorę zestaw jak dla starej babki? Clexane,acard,magnez,nospa,kwas w formie metylowej i do tego B6,B12 i Pregna plus :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli brat czuje tak samo jak i Ty to tylko współczuć mu, bo kiedy jesteś w ciąży i masz mdlosci...[emoji23]może chlopina myśli, że ma nieżyt zoladka[emoji2]

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ogromnie się cieszę, że trafiły się tu takie normalne kobiety, które szanują cudze wybory. Myślałam, że już takie wyginęły :D ja na razie plan mam taki, żeby spróbować urodzić naturalnie, ale na oddziale gdzie raczej robią cesarki więc w razie czego wiem że szybko zareagują. Mam taką drobną budowę, że wątpię czy poród sn się uda, ale chciałabym spróbować :) co do karmienia to na chwilę obecną planuję karmić naturalnie dosyć krótko, ale jak będzie to wszystko wyjdzie w praniu :) niech mnie tylko ktoś spróbuje oceniać to będę gryzła :D ja nie z tych potulnych. Najważniejsze to mieć w takich decyzjach wsparcie męża, a ja mam 100% miłego dnia dziewczyny! Ja mam w planach zakupy, zaszaleję z okazji ciąży i choć brzucha jeszcze nie widać to może kupię coś zwiewnego ;)

Do góry