Ruby_Charm
Fanka BB :)
Kupiłam dziś herbatkę z kopru włoskiego, jutro będę testować.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedz na IP lepiej sprawdzic co jest graneZaczęłam plamić. Chyba się wykończę. Chce mi się wyć.
Mój Maluszek coraz bardziej przypomina człowieczka [emoji64]póki co wszystko idealnie [emoji16][emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zaczęłam plamić. Chyba się wykończę. Chce mi się wyć.
Ja od wczoraj mam plamienia, pojawiała się krew ale tylko raz i malutko, pojechałam na IP i powiedzieli mi to samo. Leż i odpoczywaj, będzie dobrzeJa wczoraj miałam rozmowę z lekarzem o plamieniu powiedział że jeśli krew jest żywa to poczekać do 4h i jeśli dalej będzie plamienia to do szpitala (nie wiem czy bierzesz jakieś leki mnie wtedy kazał zwiększyć duphaston do 6 tab. Na dobę i przestać przyjmować dopochwowo) powiedział że małe plamienia są częste na początku a jak Ci zaczną robić usg to się zwiększy tylko. A jeśli brunatne to się nie martwić. Ale wiadomo to dotyczyło mnie pewnie każdy pacjent jest inny
Witaj w klubie, ja też nie myślę nawet o porodzie naturalnym, żeby nie wiem co! W grę wchodzi tylko ccNie, to moja druga ciąża. Mam już 8-letniego syna. Też czeka mnie kolejne cc, nie mam parcia na naturalny poród.
A mój jak sychyla się, żeby przygotować stanowisko to zawsze mu rów wystaje i wtedy tak mną targa śmiech, że skupiam się tylko na tym, żeby nie wybuchnąć rechoczeniem! Uwielbiam goMój lekarz przed badaniem zanim pobierze cytologie to mówi "Przepraszam' i tak samo jak robi dopochwowe usg. Jest bardzo, bardzo delikatny.