Ja aż się boję, jestem jeszcze na zaległym urlopie po urodzeniu pierwszego dziecka, ale w sumie szkoda go tracić i jadę w przyszłym tygodniu po zwolnienie i aż się boję co będzie w pracy... Moja szefowa mnie zabije chyba... Już słyszę to gadanie jak mogłam i jaka jestem nieodpowiedzialna i w ogóle będę najgorsza na świecie tak jak to było w pierwszej ciąży, tym bardziej, że już dwie osoby przyjęte za mnie uciekły z tego zacnego stanowiska u nas 19.06 było piękne serduszko i 16mm jeśli w poniedziałek będzie wszystko ok to idę na zwolnienie tym bardziej, że już ostatnio lekarz nie chciał mnie wypuścić bez zwolnienieniaPóki co w pracy nie wiedzą o ciąży i nie powiem dopóki nie zobaczę zarodka. Będę spokojniejsza wtedy i wówczas pójdę na zwolnienie jak wrócę z urlopu w drugiej połowie sierpnia. Taki mam plan. Zobaczymy jak się powiedzie.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
monmon
Fanka BB :)
Ale produkcja postów idzie
Gratuluje wszystkim mamusiom bijacych serduszek!
U mnie w pracy tez nikt nie wie, za tydzien mam przedluzenie umowy. Planuje pracowac do konca sierpnia. Dzisiaj zrobilam wszystkie zlecone badania, czekam do wtorku na wyniki
U mnie w pracy tez nikt nie wie, za tydzien mam przedluzenie umowy. Planuje pracowac do konca sierpnia. Dzisiaj zrobilam wszystkie zlecone badania, czekam do wtorku na wyniki
monmon
Szefowa sie nie przejmuj a ten odpoczynek nam sie nalezy ja planuje 2 tyg po przedluzeniu umowy poinformowac moja kiero ze wybieram sie na zwolnienieJa aż się boję, jestem jeszcze na zaległym urlopie po urodzeniu pierwszego dziecka, ale w sumie szkoda go tracić i jadę w przyszłym tygodniu po zwolnienie i aż się boję co będzie w pracy... Moja szefowa mnie zabije chyba... Już słyszę to gadanie jak mogłam i jaka jestem nieodpowiedzialna i w ogóle będę najgorsza na świecie tak jak to było w pierwszej ciąży, tym bardziej, że już dwie osoby przyjęte za mnie uciekły z tego zacnego stanowiska u nas 19.06 było piękne serduszko i 16mm jeśli w poniedziałek będzie wszystko ok to idę na zwolnienie tym bardziej, że już ostatnio lekarz nie chciał mnie wypuścić bez zwolnienienia
A więc ciszasza i nie mów w pracy, ja chciałam być fair i od momentu poinformowania o ciąży dałam radę 3 tygodnie pracować i wylądowałam w szpitalu z poronieniem zagrażającym... Moja szefowa nie mogła tego przyjąć do wiadomości, Była tak bezczelna, że nawet potrafiła mi zasugerować, że puściłam się i teraz nie będzie mnie przez to w pracy... Także wiesz, była psychiczna masakra!Ale produkcja postów idzie
Łatwo mówić nie przejmuj się.... Hm napewno teraz nie dam sobie w kasze dmuchać jak w pierwszej ciąży. I dobrze dwoje maluszków odchowam i pociągnę na tej umowie, a później będę szukać czegoś innegoSzefowa sie nie przejmuj a ten odpoczynek nam sie nalezy ja planuje 2 tyg po przedluzeniu umowy poinformowac moja kiero ze wybieram sie na zwolnienie
Gratuluję!!!I w końcu ja po wizycie. Wszystko ok, serducho bije jak szalone, z pomiarów USG termin przesuwa się na koniec stycznia.
Mój termin też już przesunął się z 1.02 na 28/30 stycznia to Twój pierwszy poród? Mnie czeka druga cesarka i pewnie gdzieś w połowie stycznia, o ile wszystko dobrze pójdzie, zostanę mamą
Joanka1
Nie, to moja druga ciąża. Mam już 8-letniego syna. Też czeka mnie kolejne cc, nie mam parcia na naturalny poród.Gratuluję!!!
Mój termin też już przesunął się z 1.02 na 28/30 stycznia to Twój pierwszy poród? Mnie czeka druga cesarka i pewnie gdzieś w połowie stycznia, o ile wszystko dobrze pójdzie, zostanę mamą
Tasiorek
Dziewczyny Espumisan bezpieczny w ciąży więc spokojnie możecie przyjmować (mówi to wam farmaceutka)-zresztą jakbyście miały jakieś pytania to piszcie śmiało.No właśnie boję się espumisanu
reklama
Ruby_Charm
W takim razie co polecasz na mdłości? Jakieś suplementy?Dziewczyny Espumisan bezpieczny w ciąży więc spokojnie możecie przyjmować (mówi to wam farmaceutka)-zresztą jakbyście miały jakieś pytania to piszcie śmiało.