reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Zegnam sie z wami z dniem dzisiejszym.. Jutro do szpitala na usuniecie
Przykro mi :( Trzymaj się...

Teraz się źle czuje, bo wczoraj sobie pomyślałam, o jak fajnie, wszystkie ciążę się rozwijają i nie ma żadnych złych wieści :( A tu nagle taka przykra wiadomość.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@serena22 ja też jak mam mdłości to czekam aż przejdą, a jak chwilowo mam przypływ energii to panika czy wszystko ok. Ogólnie w poprzedniej ciąży jaj tyłki cis podniosłam czy trochę porobilam cis to id razu bolało vis w brzuchu teraz tak nie jest. Brzuch bolał tylko kilka dni w okolicy @.

Dziewczynki robicie/robilyscie sobie zdjecia na pamiatke?
Chodzi o te zdjecia jak wodac, ze brzuchol rosnie.
No właśnie dziś zrobiłam pierwsze zdjęcie i zmierzyłam się.

Dzień dobry :) mój mąż wczoraj stwierdził że już mi brzuch widać ...

Aaa mąż mi kupił książkę. O ciąży z humorem, polecam :)
Co do brzucha to mój też już widać chociaż wieczorem faktycznie dużo większy przez wzdęcia i tez przytyłam 1.5 kg niewiadomo czemu. Słodycze odpadają bo mnie naszczescie odpycha. Ale za to kanapka z pasztetem i ogórkiem to miód na moje serce.

Zegnam sie z wami z dniem dzisiejszym.. Jutro do szpitala na usuniecie
Jej @mysiaka92 naprawdę miałam nadzieję że wszystko się ładnie jednak ułoży. Przytulam Cię do serduszka i obyś jak najszybciej się zebrała w sobie i wróciła do zaciaźonych. Ja tez 2 razy to przechodziłam i mam cudownego sunia i teraz czekam na kolejne szczęście.

reklama
Do góry