reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Zegnam sie z wami z dniem dzisiejszym.. Jutro do szpitala na usuniecie
Przykro mi :( Trzymaj się...

Teraz się źle czuje, bo wczoraj sobie pomyślałam, o jak fajnie, wszystkie ciążę się rozwijają i nie ma żadnych złych wieści :( A tu nagle taka przykra wiadomość.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@serena22 ja też jak mam mdłości to czekam aż przejdą, a jak chwilowo mam przypływ energii to panika czy wszystko ok. Ogólnie w poprzedniej ciąży jaj tyłki cis podniosłam czy trochę porobilam cis to id razu bolało vis w brzuchu teraz tak nie jest. Brzuch bolał tylko kilka dni w okolicy @.

Dziewczynki robicie/robilyscie sobie zdjecia na pamiatke?
Chodzi o te zdjecia jak wodac, ze brzuchol rosnie.
No właśnie dziś zrobiłam pierwsze zdjęcie i zmierzyłam się.

Dzień dobry :) mój mąż wczoraj stwierdził że już mi brzuch widać ...

Aaa mąż mi kupił książkę. O ciąży z humorem, polecam :)
Co do brzucha to mój też już widać chociaż wieczorem faktycznie dużo większy przez wzdęcia i tez przytyłam 1.5 kg niewiadomo czemu. Słodycze odpadają bo mnie naszczescie odpycha. Ale za to kanapka z pasztetem i ogórkiem to miód na moje serce.

Zegnam sie z wami z dniem dzisiejszym.. Jutro do szpitala na usuniecie
Jej @mysiaka92 naprawdę miałam nadzieję że wszystko się ładnie jednak ułoży. Przytulam Cię do serduszka i obyś jak najszybciej się zebrała w sobie i wróciła do zaciaźonych. Ja tez 2 razy to przechodziłam i mam cudownego sunia i teraz czekam na kolejne szczęście.

reklama
Do góry