Anifen
Fanka BB :)
@mysiaka92 bardzo mi przykro, wiem co czujesz trzymam kciuki za nastepna dzidzie zeby sie pojawila szybko i szczesliwie do konca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest takie urządzenie jak "detektor tętna płodu". Można kupić np na allegro i słuchać serduszka maluszka w domu, ale nie wiem czy to od początku ciąży można używać i już od razu będzie słychać. Nie wiem też czy warto inwestować w to urządzenie bo nigdy nie miałamPomijając to straszne wydarzenie, jaka jest metoda śledzenia "życia" zarodka/płodu. Nie chcę co tydzień chodzić na USG, czy jest sens nadal sprawdzać betę?
Jest takie urządzenie jak "detektor tętna płodu". Można kupić np na allegro i słuchać serduszka maluszka w domu, ale nie wiem czy to od początku ciąży można używać i już od razu będzie słychać. Nie wiem też czy warto inwestować w to urządzenie bo nigdy nie miałam
Dzidziuś sam zadecyduje, kiedy zawita do Was. Być może Cię predzej zaskoczy. Trzymaj się kochana!@serena22 nie ma zarodka. To juz 10tydzien i jest pusto. Bylam na IP dowiedzieć sie co i jak i w piatek ma 8 mam się wstawić na lyzeczkowanie.. Szybko sie nie zdecyduje na ciaze juz.. Mam biegajace prawie 20msc szczęście i zostane mama jednego dziecka poki co. Podjelam decyzje ze najpierw przedszkole dla malucha praca dla mnie i mooooze wtedy..
Trzymam za Was mocno kciuki.