reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Dziewczyny noski do gory i pamietajcie bedzie dobrze. Trzymam za Was kciuki dziubaski;)&&&&&&&&&&.

Witam nowe lutowe mamusie.:)

Co do terminow porodu moj to tylko orientacyjny z kalkulatorka. Prawdziwy termin moze poznam za tydzien od lekarza zobaczymy.

Mowilyscie juz komus o ciazy??
U mnie wie mąż i przyjaciolka rodziny.
Reszte chyba poinformuje po prenatalnych chce im zaoszczedzic nerwow po ostatniej stracie.

@pyzunia86
Wie moj chlop ale to chyba dosc oczywiste [emoji23]
Musialam powiedziec mamie bo mi krecila w brzuchu o to aby przyjechac na wakacje i zeby moj brat przyjechal do Holnadii z rodzina. A ja sie boje, ze cos pojdzie nie tak jak ostatnio i np. moj brat bedzie tego swiadkiem bo akurat bedzie u nas. No nie chce zeby czul sie niekomfortowo i zreszta mnie tez by to krepowalo. No takze pierwszy 3 trymestr chce oszczedzic sobie podrozy do Polski i gosci na kilka tygodni.
No i wiedza 2 osoby w pracy, powiedzialam abym nie musiala nosic ciezkich rzeczy.
I to tyle.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny noski do gory i pamietajcie bedzie dobrze. Trzymam za Was kciuki dziubaski;)&&&&&&&&&&.

Witam nowe lutowe mamusie.:)

Co do terminow porodu moj to tylko orientacyjny z kalkulatorka. Prawdziwy termin moze poznam za tydzien od lekarza zobaczymy.

Mowilyscie juz komus o ciazy??
U mnie wie mąż i przyjaciolka rodziny.
Reszte chyba poinformuje po prenatalnych chce im zaoszczedzic nerwow po ostatniej stracie.

U mnie wie wiele osób, ale tylko rodzina. Ze znajomych i przyjaciół nikt. No i w pracy też nikt. Boję się, że coś się spitoli i będę musiała to wszystkim mówić.

Mysiaka trzymam kciuki!
Leila, mnie też ciągle ciągnie kłuje boli...
Dziewczyny, ja też sobie wmawiałam pozamaciczną a teraz sobie wmawiam puste jajo płodowe oszaleć można :realmad:
Paraplu, mi też a kalkulatora z owu 20 luty dokładnie, ale z OM jakoś wcześniej. I ja też czekam do 3 lipca do wizyty teraz, mam nadzieję, że damy radę i będzie ok :unsure::biggrin2:

@marudka mi z OM wychodzi termin jakos 15-16 lutego ale wiem kiedy mialam owulacje bo robilam testy owu i wg owulki termin jest na 20-ego.
4 lipca sie okaze czy sie moje wyliczenia zgadzaja :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry