reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Wcale ci sie nie dziwie mialam tak samo w poprzedniej ciazy tylko ze stracilam oba aniolki.

Bylam juz na becie wynik ok 14 bede miec.
Mam stracha czy przyrasta prawidlowo

Wcale ci sie nie dziwie mialam tak samo w poprzedniej ciazy tylko ze stracilam oba aniolki.

Bylam juz na becie wynik ok 14 bede miec.
Mam stracha czy przyrasta prawidlowo

Dobrze Cię rozumiem. Ja z trzęsącymi rękami odbieram te wyniki. Jakby to miało coś zmienić. Daj szybko znać co i jak.

Cześć dziewczynki [emoji4] jak codzień rano mam tylko energię, więc korzystam i coś robię, bo potem to jestem jak flak[emoji1] dzisiaj rano jak lezalam na wznak I chciałam się podnieść tak mnie zakłóło po prawej stronie podbrzusza... Oczywiście już się zestresowalam.. I ogólnie mi dziwnie w podbrzuszu dzisiaj, już nie wiem czy to moja psycha i urojenia czy rzeczywiście mam jakieś objawy. Moja 3 ciąża a panikuje 100 razy bardziej niż w pierwszej. Ponad 5 lat minęło od ostatniej ciąży i totalnie nic nie pamiętam jak to było [emoji33]

Hej dziewczyny! W poniedziałek zrobiłam test i wyszły dwie grube kreski. :-) Ciesze się bardzo,bo od stycznia staraliśmy się z mężem o drugie dziecko. Mamy już 6 letniego synka. Dziś idę na wizytę. Pewnie poszłabym troszkę później żeby coś było widać,ale muszę zwolnienie zawieźć do pracy,bo u nas nie ma warunków dla kobiet w ciąży.

Gratuluje imienniczce bliźniąt :) I innym dziewczynom, które już widziały maleństwo, ale Wam fajnie! Czy tylko ja mam termin w okolicach 20 lutego? :oo2: Bo wydaje mi się, że wszyscy już coś wiedzą, tylko ja muszę czekać :realmad: Leila.jm ja mam dokładnie tak samo, ciąża tyle lat temu, teraz wszystko odczuwam inaczej, inne objawy, gorsze bóle, gorsze samopoczucie, jak tu się nie stresować :dry:Eh miłego dnia wszystkim :biggrin2:

reklama
Gratuluje imienniczce bliźniąt :) I innym dziewczynom, które już widziały maleństwo, ale Wam fajnie! Czy tylko ja mam termin w okolicach 20 lutego? :oo2: Bo wydaje mi się, że wszyscy już coś wiedzą, tylko ja muszę czekać :realmad: Leila.jm ja mam dokładnie tak samo, ciąża tyle lat temu, teraz wszystko odczuwam inaczej, inne objawy, gorsze bóle, gorsze samopoczucie, jak tu się nie stresować :dry:Eh miłego dnia wszystkim :biggrin2:
Spokojnie ja mam ok 23 a nawet 27 luty tak mi na kalkulatorach wychodzi

Do góry