reklama
@gosiunia:) nie powtarzalam. Co ma byc to bedzie nie zmienie swojego losu..
Farishta
Początkująca w BB
Mamazbb
Fanka BB :)
Jakie piękne zdjęcieJeszcze żeby wysłać pozytywną energię dorzucam zdjęcie z usg tego dużego maluszka przybliżone bo niestety za duży rozmiar był oby corazZobacz załącznik 811451 więcej takich zdjęć tutaj było
Mysiaka mam nadzieję ze po wizycie beda same dobre wiadomosci...trzymam kciuki za Ciebie, za siebie i za wszystkie nasze maluszki!!!!!
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mama _zuzanki
U mnie równie torbiel na jajniku, na tą chwilę 6cm. Lekarz mnie uspokaja ale zmartwienie i tak jest. W środę mam kolejną wizytę by sprawdzić czy dalej rośnie. Na tą chwilę żadnych leków mi gin nie przepisał.Również jestem po wizycie... jest serduszko :-))), dzidzia ma 4,1 mm ... niestety mam również torbiel w jajniku ok 8 cm... ginka powiedziała ze może się wchłonie - trzeba czekać... bardzo się martwię
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
mama _zuzanki
Cudownie ❤❤❤Jeszcze żeby wysłać pozytywną energię dorzucam zdjęcie z usg tego dużego maluszka przybliżone bo niestety za duży rozmiar był oby corazZobacz załącznik 811451 więcej takich zdjęć tutaj było
Shemshi
Tak się liczy, bo większość kobiet nie wie kiedy zaszło w ciążę nawet jeśli myślimy, że wiemy kiedy mamy owulację to nieraz się możemy bardzo pomylić. Ja zawsze bardzo dobrze znałam swój organizm, ale coś mi się rozregulowało i najprawdopodobniej nie miałam owulacji kilka miesięcy. W maju chodziłam na monitoring wtedy kiedy powinnam mieć owulację a tu nic i nic. W końcu w 24 dniu cyklu czyli ponad 3 tygodnie po miesiączce urósł piękny pęcherzyk dlatego u mnie będzie bardzo dużą rozbieżność między data z om a owulacji. U ciebie, jeśli rzeczywiście tak późno miałaś owulację, również będzie rozbieżność.U mnie będzie podobnie. Nie wiem, dlaczego liczy się od pierwszego dnia miesiączki, jak w ciążę zaszłam minimum 3 tygodnie później...
Jasne, i ja tak myślę. Teraz na nic nie mamy wpływu. Jeśli zarodek jest zdrowy to się rozwija, a my zakładamy że jest zdrowy ja czuję, że będzie ok. Rozumiem, że u Ciebie jest ryzyko pustego jaja? Bo beta rzeczywiście jest ok więc na obecną chwilę można być dobrej myśli.@gosiunia:) nie powtarzalam. Co ma byc to bedzie nie zmienie swojego losu..
Saraaaa
Aktywna w BB
@Saraaaa a dostalas może duphaston albo luteine? Spora ta torbiel,a po progesteronie szybciej się wchłania,ewentualnie będzie się zmniejszać wraz ze wzrostem dzidziolka
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dostałam, mam przyjść za 2 tygodnie by sprawdzić czy coś się zmienia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
monmon
Gratulacje i witamy na pokladzieU nas półtora tygodnia temu test pokazał dwie kreski Mamy około 4-5 tydzień