reklama
Paraplu
Fanka BB :)
Witam nowe mamy
Ja chyba w spiaczke zapadam. Wczoraj zamiast zrobic tabelke to cale popoludnie przespalam. Na lozku bylam o polnocy i wstalam dzisiaj o...11 [emoji1377][emoji33] w domu nic nie zrobione, syf, brud, kila i mogila [emoji85][emoji23]
Musze sie dzisiaj zebrac w sobie to przy tych upalaxh powstanie nowego ekosystemu w domu to tylko kwestia czasu [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja chyba w spiaczke zapadam. Wczoraj zamiast zrobic tabelke to cale popoludnie przespalam. Na lozku bylam o polnocy i wstalam dzisiaj o...11 [emoji1377][emoji33] w domu nic nie zrobione, syf, brud, kila i mogila [emoji85][emoji23]
Musze sie dzisiaj zebrac w sobie to przy tych upalaxh powstanie nowego ekosystemu w domu to tylko kwestia czasu [emoji23]
coldold
Mam podobne objawy, ciekawe kiedy dostanę zwolnienie z pracy, bo taka robota to nie robotaWitam nowe mamy
Paraplu
Mam podobne objawy, ciekawe kiedy dostanę zwolnienie z pracy, bo taka robota to nie robota
Ja to mam wrazenie, ze nie tyle ciaza co upaly mnie wykanczaja. W poprzedniej ciazy to sie w pracy oplakalam ze zmeczenia, bylam strasznie bez sil. Teraz sily mam ale mi chyba za goraco i to mnie meczy.
W niedziele w kuchni slabo mi sie zrobilo, a teraz co wstane z kanapy czy z lozka to w glowie mi sie kreci i czarno przed oczami robi.
Ja to chyba na Syberie powinnam jechac podczas takich upalow [emoji23]
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
coldold
Mi jest za to zimno, tyle że u mnie w pracy rzeczywiście jest chłód. Mimo to jestem padnięta. Co rano chce mi się płakać za łóżeczkiem.Ja to mam wrazenie, ze nie tyle ciaza co upaly mnie wykanczaja. W poprzedniej ciazy to sie w pracy oplakalam ze zmeczenia, bylam strasznie bez sil. Teraz sily mam ale mi chyba za goraco i to mnie meczy.
W niedziele w kuchni slabo mi sie zrobilo, a teraz co wstane z kanapy czy z lozka to w glowie mi sie kreci i czarno przed oczami robi.
Ja to chyba na Syberie powinnam jechac podczas takich upalow [emoji23]
Paraplu
Mi jest za to zimno, tyle że u mnie w pracy rzeczywiście jest chłód. Mimo to jestem padnięta. Co rano chce mi się płakać za łóżeczkiem.
Wspolczuje, pamietam jak ja sie meczylam tak sie beznadziejnie czujac. Na sama mysl o kolejnej ciazy mialam ciarki ale poki co drugi bobas jest dla mnie laskawy [emoji16]niech tylko rosnie zdrowo [emoji1377] i mame w swej laskawosci oszczedza jak najdluzej [emoji23]
[emoji33] 67,7kg ---> 56kg ---> 52kg [emoji7]
coldold
A kiedy to minie? Jest szansa, że niedługo będę tryskać energią?Wspolczuje, pamietam jak ja sie meczylam tak sie beznadziejnie czujac. Na sama mysl o kolejnej ciazy mialam ciarki ale poki co drugi bobas jest dla mnie laskawy [emoji16]niech tylko rosnie zdrowo [emoji1377] i mame w swej laskawosci oszczedza jak najdluzej [emoji23]
[emoji33] 67,7kg ---> 56kg ---> 52kg [emoji7]
reklama
Paraplu
A kiedy to minie? Jest szansa, że niedługo będę tryskać energią?
Nie mam pojecia [emoji12] teoretycznie caly pierwszy trymestr tak moze byc ale to kwestia indywidualna. Mozesz sie lepiej poczuc za 2 tygodnie albo poczuc gorzej [emoji85]wiekszosci przechodza nieprzyjemne objawy na poczatku 2 trymestru.