reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i tego cudownego glosu serduszka maleństwa :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze żeby wysłać pozytywną energię dorzucam zdjęcie z usg tego dużego maluszka przybliżone bo niestety za duży rozmiar był :-) :)oby coraz
IMG_20170619_203212_431.JPG
więcej takich zdjęć tutaj było

Załączniki

• IMG_20170619_203212_431.JPG
    IMG_20170619_203212_431.JPG
    380,1 KB · Wyświetleń: 486
Jeszcze żeby wysłać pozytywną energię dorzucam zdjęcie z usg tego dużego maluszka przybliżone bo niestety za duży rozmiar był :-) :)oby corazZobacz załącznik 811451 więcej takich zdjęć tutaj było
Jakie piękne zdjęcie:)

Mysiaka mam nadzieję ze po wizycie beda same dobre wiadomosci...trzymam kciuki za Ciebie, za siebie i za wszystkie nasze maluszki!!!!!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Również jestem po wizycie... jest serduszko :-))), dzidzia ma 4,1 mm ... niestety mam również torbiel w jajniku ok 8 cm... ginka powiedziała ze może się wchłonie - trzeba czekać... bardzo się martwię

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie równie torbiel na jajniku, na tą chwilę 6cm. Lekarz mnie uspokaja ale zmartwienie i tak jest. W środę mam kolejną wizytę by sprawdzić czy dalej rośnie. Na tą chwilę żadnych leków mi gin nie przepisał.

U mnie będzie podobnie. Nie wiem, dlaczego liczy się od pierwszego dnia miesiączki, jak w ciążę zaszłam minimum 3 tygodnie później...
Tak się liczy, bo większość kobiet nie wie kiedy zaszło w ciążę :) nawet jeśli myślimy, że wiemy kiedy mamy owulację to nieraz się możemy bardzo pomylić. Ja zawsze bardzo dobrze znałam swój organizm, ale coś mi się rozregulowało i najprawdopodobniej nie miałam owulacji kilka miesięcy. W maju chodziłam na monitoring wtedy kiedy powinnam mieć owulację a tu nic i nic. W końcu w 24 dniu cyklu czyli ponad 3 tygodnie po miesiączce urósł piękny pęcherzyk :) dlatego u mnie będzie bardzo dużą rozbieżność między data z om a owulacji. U ciebie, jeśli rzeczywiście tak późno miałaś owulację, również będzie rozbieżność.

@gosiunia:) nie powtarzalam. Co ma byc to bedzie :( nie zmienie swojego losu.. :(
Jasne, i ja tak myślę. Teraz na nic nie mamy wpływu. Jeśli zarodek jest zdrowy to się rozwija, a my zakładamy że jest zdrowy :) ja czuję, że będzie ok. Rozumiem, że u Ciebie jest ryzyko pustego jaja? Bo beta rzeczywiście jest ok więc na obecną chwilę można być dobrej myśli.

@Saraaaa a dostalas może duphaston albo luteine? Spora ta torbiel,a po progesteronie szybciej się wchłania,ewentualnie będzie się zmniejszać wraz ze wzrostem dzidziolka :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dostałam, mam przyjść za 2 tygodnie by sprawdzić czy coś się zmienia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry