Sloneczko87
Fanka BB :)
olga_d .. A kiedy idziesz do gin, w ktorym tyg jestes? Glowa do gory,bedzie dobrzeŁapię stresa . Boję się, że znowu będzie pusto
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
olga_d .. A kiedy idziesz do gin, w ktorym tyg jestes? Glowa do gory,bedzie dobrzeŁapię stresa . Boję się, że znowu będzie pusto
Super Kochana że to ogarniesz ☺Hejo.
Ogarniam tabelke juz na innym watku to moge przy okazji i tutaj ogarnac
Jesli chcecie sie w niej znalezc to napiszcie mi priva bo tutaj w gaszczu wiadomosci pogubie Wasze dane.
Na privie napiszcie mi:
Nick
Imie (dobrowolne bo nie kazda chce)
Wiek (dobrowolne )bo kobiet o wiek sie nie pyta)
Ktory to bedzie dzidzius (mozecie podac jakie dzieci juz macie, chlopca czy dziewczynke)
Termin porodu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zaczęłam 7 tydzień, pierwszą wizytę mam we wtorek około południa, będzie 6tc3d, więc jak ma być dobrze to powinnam zobaczyć zarodek z bijącym serduszkiem, jak będzie tylko pęcherzyk to raczej nie ma co się łudzić... Trzymajcie kciuki, myślałam, że stres mnie nie dopadnie, bo bardzo dobrze się trzymałam mimo wcześniejszych strat, ale chyba im bliżej, tym większy niepokój czuję.olga_d .. A kiedy idziesz do gin, w ktorym tyg jestes? Glowa do gory,bedzie dobrze
Jestem z Warszawy, dłużej już nie wytrzymam ze względu na 3 straty.olga_d bedzie dobrze zobaczysz.. Ja mam dzisiaj dokladnie 6tc 3d a na wizyte ide dopiero 28czerwca i tak troche wczesniej niz mi kazal bo mialam byc 7lipca.. A czy w tym 7tyg to nie za wczas na bijace serduszko. Moze zaczekaj jeszcze z tydzien?/a skad jestes?
Raczej nie ma to związku z seksem oralnym jeśli nie było penetracji. Jeśli to był kolor kawa z mlekiem to się nie przejmuj :*.Dziewczyny proszę o pomoc bo panikuję:/ dzis koło godz
12 miałam delikatne plamienie, kolor kawa z mlekiem. Było po stosunku, ale oralnym. Moja ginka za każdym razem mówi, żeby plamieniem po stosunku się nie przejmować, ale tu był oral (bez penetracji, która chyba powoduje ew plamienie). Mialyscie tak kiedyś? Liczy się do krwawienia po stosunku, czy nie?
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom