reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Dziękuję, kochana jesteś :*. Ja planowałam urodzić dwójkę przed trzydziestką, ale jak chociaż będę w zdrowej ciąży to już bedzie to dla mnie najlepszy prezent :-). Trzymam kciuki, żeby nam się udało :).
A Ty masz już dziecko? Skąd jesteś?:)
Nie mam dzieciaczka, dlatego tak bardzo sie ciesze,puki co wydzialam pecherzyk 2-3mm w 5tc i jestem szczesliwa.Ale jak mi tak napisalas o tych pustych to az mnie ciarki przeszly bo ja w 8tyg pojde do gina.. Wykonujesz w domu wszystkie czynnosci,pracujesz itp . jestem z malopolski okolice Wadowic

reklama
Olga trzymam mocno kciuki! Rozumiem co czujesz, ja też jestem po trzech stratach..
Umysł juz pracuje w innym trybie..
Jesli dobrze liczę to moja ciąża 2 dni młodsza od Twojej :-)

Słoneczko witam Małopolskę, ja z Krakowa :-)

Ostatnia edycja:
@olga_d
Dzieci nie mam. W tamtym roku mialam poronienie zatrzymane finalnie zakonczone zabiegiem w 14tc (brak tetna u dziecka w 10tc, w 12tc wywolywanie farmakologiczne, no i 14tc zabieg).

Jestem z Kielc ale mieszkam w Holandii (niestety :/).

Spokojnie dziewczynki, tabelke bedzie mozna uzupelnic w kazdej chwili :) jak bedziecie juz widzialy co i jak to napiszcie priva.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bete mam 36700 a to przedzial 7-9tydzien (czyli z OM idealnie sie zgadza a USG pokazywalo 5tc) mialam dzis zrobic dla sprawdzenia przyrostu ale nie mam gdzie malucha zostawic. Jak zdarzy maz wrocic z pracy to do 15 pobieraja w innym labie.

Nie mam dzieciaczka, dlatego tak bardzo sie ciesze,puki co wydzialam pecherzyk 2-3mm w 5tc i jestem szczesliwa.Ale jak mi tak napisalas o tych pustych to az mnie ciarki przeszly bo ja w 8tyg pojde do gina.. Wykonujesz w domu wszystkie czynnosci,pracujesz itp . jestem z malopolski okolice Wadowic
To że ja miałam puste nie znaczy, że którejś z Was też się to przydarzy. Wierzę, że w tym składzie dotrwamy do lutego i będziemy sobie pokazywać zdjęcia naszych bobasów :-). Tak, żyję normalnie, nie dźwigam tylko niczego. Chociaż ostatnio dość mocno się rozleniwiłam... :)

@olga_d
Dzieci nie mam. W tamtym roku mialam poronienie zatrzymane finalnie zakonczone zabiegiem w 14tc (brak tetna u dziecka w 10tc, w 12tc wywolywanie farmakologiczne, no i 14tc zabieg).

Jestem z Kielc ale mieszkam w Holandii (niestety :/).

Spokojnie dziewczynki, tabelke bedzie mozna uzupelnic w kazdej chwili :) jak bedziecie juz widzialy co i jak to napiszcie priva.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przykro mi z powodu Twojej straty. Ile to trzeba się wycierpieć, żeby w końcu mieć to upragnione dziecko :(. Ale już bedzie dobrze :-).

Olga trzymam mocno kciuki! Rozumiem co czujesz, ja też jestem po trzech stratach..
Umysł juz pracuje w innym trybie..
Jesli dobrze liczę to moja ciąża 2 dni młodsza od Twojej :-)

Słoneczko witam Małopolskę, ja z Krakowa :-)
Dizękuję :*. Dokładnie, umysł juz pracuje w innym trybie, nie można tak beztrosko czekać i cieszyć się ciążą, ale obiecuję, że jak jutro będzie bijące serduszko to już słowa narzekania nie ujrzycie :-).

reklama
Bete mam 36700 a to przedzial 7-9tydzien (czyli z OM idealnie sie zgadza a USG pokazywalo 5tc) mialam dzis zrobic dla sprawdzenia przyrostu ale nie mam gdzie malucha zostawic. Jak zdarzy maz wrocic z pracy to do 15 pobieraja w innym labie.
Kochana, nie poddawaj się, beta pięknie rośnie, na usg trochę za mały, ale to się zdarza, moze dzieciaczek nadrobi :-).

Do góry