reklama
DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Ten sam mam zestaw tylko,że bez calcord,ja dodatkowo 3*1 magnez i zamiast Fembionu Mama DHA StartDuphaston, calcort, Acard, clexane, kwas foliowy 5mg, Femibion natal 1.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
A czemu tak?Mi lekarz kazał odstawić magnez i witamine d, powiedział że mam łykać tylko kwas foliowy.
Ja już po wizycie. Ciąża młodsza niż wychodzi z om, ale spodziewałam się tego, bo wiem, że do zapłodnienia doszło 14 maja. Tak więc serduszka jeszcze nie ma, termin na 10 lutego. Oczywiście mam infekcje... kolejna wizyta 5 lipca
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
A ciałko zoltkowe? Mówił coś lekarz?Ja już po wizycie. Ciąża młodsza niż wychodzi z om, ale spodziewałam się tego, bo wiem, że do zapłodnienia doszło 14 maja. Tak więc serduszka jeszcze nie ma, termin na 10 lutego. Oczywiście mam infekcje... kolejna wizyta 5 lipca
A ciałko zoltkowe? Mówił coś lekarz?
Wlasnie sam pęcherzyk [emoji53] trochę mnie to martwi, bo w pierwszej ciąży byłam na usg 5t4d i zarodek w środku był, tylko jeszcze bez serduszka. Moze sprzęt gorszy? Powiedziała w kazdym razie, ze wszystko ok, wg usg oszacowała na 6 tydzień i kazała sie nie martwić.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lilumi
Hej dziewczyny ja juz po wizycie u lekarki. Na usg widac śluzówkę zmienioną doczesnowo ale zarodka nie widac wiec bardzo wczesna ciąża lub poronienie. Dostalam duphaston 2 razy dziennie i leżeć i odpoczywać. Brzuch po wizycie boli dalej. Nie krwawilam juz rano ale po wizycie u gin juz tak.
gosiunia:)
Lilumi i kiedy masz iść do kontroli?
Joanka1
Nie mam pojęcia. Zapytam przy najbliższej wizycie. Na pierwszej wizycie miałam aktualne rozszerzone wyniki badan krwi bo robiłam przy okazji, więc może na ich pdstawie stwierdził, że nie ma potrzeby.A czemu tak?
reklama
DorciaMamaOlka
Kochana leć na betę i powtórz później za 48 godzin nie martw się na zapasHej dziewczyny ja juz po wizycie u lekarki. Na usg widac śluzówkę zmienioną doczesnowo ale zarodka nie widac wiec bardzo wczesna ciąża lub poronienie. Dostalam duphaston 2 razy dziennie i leżeć i odpoczywać. Brzuch po wizycie boli dalej. Nie krwawilam juz rano ale po wizycie u gin juz tak.