reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

mysiaka92 i Flower wiem co teraz czujecie przeżyłam to aż 2 razy a w zeszłym roku z bliźniakami.Nadal trzymam za was kciuki,żeby wasze fasolki rosły zdrowo! Dobrze że zrobisz tą betę jutro,to dużo Ci wyjaśni a druga wizyta u lekarza też jest dobra bo takie sytuacje trzeba sprawdzać i się nie poddawać!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

85993e3kjevk0wnf.png

reklama
Dziewczyny rozumiem Was i wpolczuje :( przezywalam to samo 2 razy i teraz tez juz drże codziennie i nawet nie pozwalam się sobie cieszyć dopóki mnie lekarz nie zapewni mnie ze wszystko ok. Trzymam mimo wszystko za Was kciuki, nadzieja zostaje do końca :)

Cześć:) dopiero odkryłam to forum, a Wy już tyle napisałyście:) mam na imię Ania i mam już 2 letniego Łobuza:) mój TP to 12.02., ale powiem Wam, że zacznę cieszyć się ciążą jak usłyszę serduszko. Beta rośnie ładnie bo dwudniowy przyrost 137%, ale martwią mnie niskie wartości. 10dpo 26, 13 dpo 87, 16dpo 223. No i martwię się czy wszystko ok. Zastanawiam się czy jutro znów nie zrobić bety, mam nadzieję że mnie uspokoi:)

Przeczytałam "kilka stron". Plamiące dziewczyny głową do góry, w pierwszej ciąży w 8tyg 1 dzień krwawilam żywa krwią, miesiąc leżenia, a teraz Młody spi w lozeczu obok:)

Witamy @Minia86! Kiedy wizyta? Ja jednak nie robię bety co będzie to będzie ona i tak nic nie zmieni

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

@mavika jeszcze nie wiem kiedy dokładnie wizyta. Najpóźniej 29tego, chyba że nie wytrzymam tak długo to pójdę 20stego. Fajnie jakby każda miała suwaczek, wieczorem pocztam jak go wstawić:)

reklama
Ja też mam, jak pisałam na kompie się wyświetlało, ale w aplikacji wlasnie nie widac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry