reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
@mysiaka92 bardzo współczuje [emoji24] ale nadzieję trzeba mieć do końca, chociaz zdaje sobie sprawę, że w tej sytuacji jest Wam bardzo ciezko [emoji20] mocno przytulam!
@Flower jedź na IP, nie czekaj kochana!

Wszystkie, które plamicie - to nie zawsze musi byc cos złego, ale zawsze trzeba to skontrolować, bo kazde krwawienia i plamienia w ciąży sa niepokojące.
Trzymam za Was mocno kciuki!

I witam się z rana. Czuję się fatalnie, mam taki okropny kaszel, że aż wszystko mnie boli. Co te początki ciąży takie pechowe?!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Cupcake ja byłam chora cała poprzednia ciążę prawie

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pierwszej ciąży też byłam chora, ale nie tak od razu, koło połowy chyba. A tu w sobotę dowiedziałam się o ciąży, w środę połamały mnie korzonki, że przez tydzień wyłam z bólu i nie mogłam się ruszyć, zdążyły przejść mi plecy w większej części, a rozłożyła mnie choroba [emoji35] masakra

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ciężko o jakieś słowa otuchy kiedy dzieje się coś przykrego, jednak wierzę, że nic nie dzieje się bez powodu... I natura sama weryfikuje... Nie mniej trzymam kciuki za nowe szanse i pomyślny rozwój wydarzeń :*
Mój przykład jest wprost odwrotny, kompletnie nie planowałam tej ciąży, rzec można iż jest medycznie nie uzasadniona, a jednak jest i.... pierwsza myśl i szok były dla mnie przerażające, jednak szybko pojęłam, że tak miało być, że może za 3 lata (jak planowałam) było by już za późno...

Ciężko o jakieś słowa otuchy kiedy dzieje się coś przykrego, jednak wierzę, że nic nie dzieje się bez powodu... I natura sama weryfikuje... Nie mniej trzymam kciuki za nowe szanse i pomyślny rozwój wydarzeń :*
Mój przykład jest wprost odwrotny, kompletnie nie planowałam tej ciąży, rzec można iż jest medycznie nie uzasadniona, a jednak jest i.... pierwsza myśl i szok były dla mnie przerażające, jednak szybko pojęłam, że tak miało być, że może za 3 lata (jak planowałam) było by już za późno...

U mnie też zupełnie nie planowana. Jestem w stanie wskazać kiedy doszło do zapłodnienia, bo to był jeden jedyny niekontrolowany raz. Trochę to życie przewrotne, o syna staraliśmy sie prawie 3 lata, w ciąże zaszłam w 32 cyklu starań. A teraz od tak poszło. Tez bardzo ciezko przyjęłam ta wiadomość, ale masz racje, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny i życie weryfikuje nasze plany. Maz za to ucieszył sie bardzo, wiec nie moze byc tak zle

Nie rycz, zrelaksuj się, bierz witaminy, luteine jak lekarz zleci i postarasz się z następnym cyklem :)
A swoja drogą jak to jest, że w 5 tyg lekarz nie określił, że nie rozwija się prawidłowo- teoretycznie wtedy już powinien widzieć/słyszeć serce. ?!
Mnie powiedział, że nie wiadomo jak "to" się rozwinie, zaznaczając, ze niewiele można powiedzieć bo to tylko 3tc. Jutro mam wizytę dziś mija równe 5tyg. I nawet nie dopuszczam myśli, ze może być coś nie tak...

reklama
Nie rycz, zrelaksuj się, bierz witaminy, luteine jak lekarz zleci i postarasz się z następnym cyklem :)
A swoja drogą jak to jest, że w 5 tyg lekarz nie określił, że nie rozwija się prawidłowo- teoretycznie wtedy już powinien widzieć/słyszeć serce. ?!
Mnie powiedział, że nie wiadomo jak "to" się rozwinie, zaznaczając, ze niewiele można powiedzieć bo to tylko 3tc. Jutro mam wizytę dziś mija równe 5tyg. I nawet nie dopuszczam myśli, ze może być coś nie tak...

W 5tc jeszcze nie widac na usg serca. W pierwszej ciąży na pierwszej wizycie byłam w 5t4d i widac było co prawda pęcherzyk a w nim zarodek, ale nic poza tym

Do góry