reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Gosiu, jak będę musiała, to pewnie, ze ogarne ;) zawsze chciałam mieć dużo dzieci, bo w macierzyństwie się czuję bardzo dobrze, tylko to były odleglejsze plany.

Chciałabym by już był ten poniedziałek i by wszystko było jasne :) a czy któraś z Was tez testowala tak wcześnie i coś jej wyszło?
Ja pięć dni wcześniej i też mi wyszła taka słaba. A po terminie @ już nie robiłam sikaczy.

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie :) i życzę szczęśliwych miesięcy w dwu paku.
Nie było mnie parę dni i z 9 str zrobiło się 41 miałam co do nadrobienia, dziś wielki dzień o 10:30 wybieram się do ginekologa wg kalendarz mam 7 tydzień.

Witajcie :) ja dziś miałam ciężką noc, najpierw kłopot z zaśnięciem, a później koszmary [emoji37] teraz co idę do kibelka to z duszą na ramieniu, masakra. A co u Was? :)

Cześć Dziewczyny

Powodzenia na wizycie!

Mi codziennie rano jest strasznie niedobrze :(

Wczoraj po przytulamkach odrobine krwi zauwazylam wiec tez wysyraszylam sie chociaż wiem od czego i ze tak moze byc

Miłego dnia,

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, byłam wczoraj na pierwszej wizycie, dostałam wszystkie potrzebne skierowania i recepty, lekarz doradza zaczekać z usg do ok 20 ego i tak zrobię, OM 6.05. Dziś i w sobotę robię betę, zobaczę czy przyrost jest odpowiedni, staram się nie stresować i normalnie funkcjonować.
Czy któraś z Was ma mdłości? Mi jest trochę niedobrze rano, ale mdłości są pewnie bardziej spektakularne? :)

Ja od rana już w pracy. Dziewczyny mam pytanie? Czy w ciąży można pić herbatę czerwoną? Bo koleżanka mnie nastraszyła że nie a w google różnie piszą.

Ja od rana już w pracy. Dziewczyny mam pytanie? Czy w ciąży można pić herbatę czerwoną? Bo koleżanka mnie nastraszyła że nie a w google różnie piszą.
Nie wiem ile w tym prawdy, ale ponoć czerwona herbata (głownie z liści malin) ma przyspieszyć poród. Może z tym jej się skojarzyło.

Nie wiem, ale ja bym chyba nie ryzykowała.. dziewczyny od rana tak mnie muli że jeszcze nic nie jadłam, nie licząc dwóch pomidorków koktajlowych i pół kubka kakao [emoji37] normalnie mnie cofa jak wchodzę do kuchni. Powiedzcie mi czy rozwolnienie jest normalne? Szczególnie jak się mało je? W ogóle schudłam 2,5 kg [emoji33] chociaż przy mojej wadze to pikuś [emoji12]

reklama
Witajcie kochane, kolejny dzień bez @ więc nadzieja nadal się tli, dziś nasza 4 rocznica, a my osobno, co wcale w niczym nie pomaga. [emoji17] od wczoraj boli mnie jajnik, takie dziwne klucie i co jakiś czas zauważam taka ciężkość w dole brzucha, nie wiem jak to określić, i okropne ilości upałów, takie mlecznobiale, nie wiem czy to tak przed @ bo już od 1, 5 roku mialam okres tylko w przerwie między tabletkami. No i senność, ciągle bym spała, jak się nic nie ruszy do wtorku to pędze na betę [emoji3]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry