reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Ale super wzrost:) ja mam mniejszy ale ponad 100% takze chyba ok:) jaką masz Betę?:)
Na początku chyba szybciej rośnie a ja mam ciążę kilka dni młodszą niż twoja :) 100 to też duzo więcej niż minimum. Ja robiłam total hcg (czyli podjednostki a i b), bo w luxmedzie na sama beta dłużej się czeka. Total hcg zawsze wyjdzie więcej niż tylko hcg beta. Teraz miałam 406 a ostatnio 115 :).

reklama
Cześć Dziewczyny! Chciałam sie jeszcze nieśmiało przywitać. ;) @ spodziewana na poniedziałek, ale już dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test, wyszła baaaardzo jasniutka druga kreska, test planuje powtórzyć w poniedziałek. Jestem już mamą 6 letniej córy, i 3 letniego synka, trzeciego szczęścia nie planowaliśmy, ale trochę sie nam z mężem przyszalalo na dzień matki ;) jeżeli bede w ciąży bede szczęśliwa, aczkolwiek bede miała trochę powodów do zmartwień jak ogarne wszystko :)

Gosiu, jak będę musiała, to pewnie, ze ogarne ;) zawsze chciałam mieć dużo dzieci, bo w macierzyństwie się czuję bardzo dobrze, tylko to były odleglejsze plany.

Chciałabym by już był ten poniedziałek i by wszystko było jasne :) a czy któraś z Was tez testowala tak wcześnie i coś jej wyszło?

Gosiu, jak będę musiała, to pewnie, ze ogarne ;) zawsze chciałam mieć dużo dzieci, bo w macierzyństwie się czuję bardzo dobrze, tylko to były odleglejsze plany.

Chciałabym by już był ten poniedziałek i by wszystko było jasne :) a czy któraś z Was tez testowala tak wcześnie i coś jej wyszło?
Witaj:) ja swoj pierwszy test tez zrobilam 5 dni przed @ i tez byla jasna kreska. Potem za dwa dni znowu i byla wyraźniejsza:) mozesz dla prwnosci zrobic Bete:) ja tez w trzeciej niespodziewanej ciązy:)
Pozdrawiam

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Część :) jasna kreska też oznacza ciążę także pewnie zostaniesz z nami na dłużej :)

Część :) jasna kreska też oznacza ciążę także pewnie zostaniesz z nami na dłużej :)
Tak w głębi serca to bym bardzo tego chciała :)
Wybralabym sie na bete, ale z moim synem ciężko gdziekolwiek iść, a do południa nie mam go z kim zostawić, a po południu już mam dwójkę dzieci koło siebie ;) pozostaje mi czekać! :-)

reklama
Ku mojemu wewnętrznemu szczęściu nie dołączam do Was :) jedna kreska!

w takim razie ciesze sie z Toba :)

Zrobiłam test nie mogłam wytrzymać. Ale niestety tylko jedna kreska

a moze owu mialas pozniej i jeszcze jednak za wczesnie test! trzymam kciuki poki @ nie ma jest nadzieja :)

Cześć Dziewczyny! Chciałam sie jeszcze nieśmiało przywitać. ;) @ spodziewana na poniedziałek, ale już dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test, wyszła baaaardzo jasniutka druga kreska, test planuje powtórzyć w poniedziałek. Jestem już mamą 6 letniej córy, i 3 letniego synka, trzeciego szczęścia nie planowaliśmy, ale trochę sie nam z mężem przyszalalo na dzień matki ;) jeżeli bede w ciąży bede szczęśliwa, aczkolwiek bede miała trochę powodów do zmartwień jak ogarne wszystko :)

witamy i rozgosc sie :)

a u Was Dziewczynki jakie piekne bety powychodzily :)
i widze ze suwaczki juz zaczely sie pojawiac :)

ja wracam z pracy tak zmeczona ze na nic nie mam sil, jeszcze dzis od razu po przedszkolu poszlam z mlodym na plac wiec jak dotarlismy do domu to leglam na lozku i ruszyc sie nie moglam :)

Do góry