Shemshi
Fanka BB :)
Na początku chyba szybciej rośnie a ja mam ciążę kilka dni młodszą niż twojaAle super wzrostja mam mniejszy ale ponad 100% takze chyba ok
jaką masz Betę?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na początku chyba szybciej rośnie a ja mam ciążę kilka dni młodszą niż twojaAle super wzrostja mam mniejszy ale ponad 100% takze chyba ok
jaką masz Betę?
![]()
Jak zwycięży rozsądek to w przyszłą sobotę, a jak serce to we wtorekShemshi tak trzymaj! A kiedy idziesz na USG?
WitajGosiu, jak będę musiała, to pewnie, ze ogarnezawsze chciałam mieć dużo dzieci, bo w macierzyństwie się czuję bardzo dobrze, tylko to były odleglejsze plany.
Chciałabym by już był ten poniedziałek i by wszystko było jasnea czy któraś z Was tez testowala tak wcześnie i coś jej wyszło?
CzęśćGosiu, jak będę musiała, to pewnie, ze ogarnezawsze chciałam mieć dużo dzieci, bo w macierzyństwie się czuję bardzo dobrze, tylko to były odleglejsze plany.
Chciałabym by już był ten poniedziałek i by wszystko było jasnea czy któraś z Was tez testowala tak wcześnie i coś jej wyszło?
Tak w głębi serca to bym bardzo tego chciałaCzęśćjasna kreska też oznacza ciążę także pewnie zostaniesz z nami na dłużej
![]()
Ku mojemu wewnętrznemu szczęściu nie dołączam do Wasjedna kreska!
Zrobiłam test nie mogłam wytrzymać. Ale niestety tylko jedna kreska
Cześć Dziewczyny! Chciałam sie jeszcze nieśmiało przywitać.@ spodziewana na poniedziałek, ale już dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test, wyszła baaaardzo jasniutka druga kreska, test planuje powtórzyć w poniedziałek. Jestem już mamą 6 letniej córy, i 3 letniego synka, trzeciego szczęścia nie planowaliśmy, ale trochę sie nam z mężem przyszalalo na dzień matki
jeżeli bede w ciąży bede szczęśliwa, aczkolwiek bede miała trochę powodów do zmartwień jak ogarne wszystko
![]()