reklama
Duszek30
Zaciekawiona BB
Witaj kolejna brzuchatkoWitajcie. Dołączam do Was i ja.
U mnie wciąż biało-mleczne upławy i dość ich sporo. Piersi wciąż bolesne :/ Brzuch czasem taki jakby napompowany mam.
Chyba jutro powtórzę test... bo pomimo tej I kreski wciąż czuję jakąś wewnętrzną niepewność.
mama _zuzanki
Fanka BB :)
Witamy serdecznie kolejną mamusie ☺Witajcie. Dołączam do Was i ja. Pierwszą ciążę w 2012/2013 r też przeszłam z tym forum i z dziewczynami przyjaźnię się do dziś. Wczoraj test znów pokazał dwie kreski. Wizyta umówiona na 21.06.
mama _zuzanki
Fanka BB :)
A kiedy powinnaś mieć @ ? Mi dwie kreski wyszły dopiero w dzień planowanej @ a wcześniej było pusto. Myślałam że nie jestem bo w pierwszej ciąży wyszły mi kreski parę dni przed @Witaj kolejna brzuchatko
U mnie wciąż biało-mleczne upławy i dość ich sporo. Piersi wciąż bolesne :/ Brzuch czasem taki jakby napompowany mam.
Chyba jutro powtórzę test... bo pomimo tej I kreski wciąż czuję jakąś wewnętrzną niepewność.
Wiem że nie koniecznie byś chciała ujrzeć dwie kreski ale test powtórz w dniu spodziewanej. Będzie dobrze ☺
Saraaaa
Aktywna w BB
Mi beta wyszła wskazująca na brak ciąży - robiłam 6 dni przed planowana miesiączką, a trzy dni późnoej sikaniec pokazał słaboiuteńką kreseczkę
A kiedy powinnaś mieć @ ? Mi dwie kreski wyszły dopiero w dzień planowanej @ a wcześniej było pusto. Myślałam że nie jestem bo w pierwszej ciąży wyszły mi kreski parę dni przed @
Wiem że nie koniecznie byś chciała ujrzeć dwie kreski ale test powtórz w dniu spodziewanej. Będzie dobrze ☺
reklama