reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
czekamy tu na dobre wiesci
no ja postaram sie przez ten tydzien myslec pozytywnie, wcale nie chcialam wizyty tak szybko,ale jak dzwonilam to pigula wypytala sie kiedy mialam ostatnia @ policzyla i ona sama ten tremin podala, wiec mialam nadzieje ze ona wie co robi i bedzie cos juz widac :/
Babka chciała dobrze ale nie pomyślała że owulke mogłaś mieć później itd a wtedy wszystko się przesuwa no i tak jak pisałam każdy dzień jest cenny,więc zawsze lepiej iść na pierwszą wizytę bliżej 7tc.
Witaj i zaciskam &&&&&& czekamy na dobre wieści jutroHej
Mam nadzieję że na dniach do was dołączę.... okres mi się spóźnia staramy się już dłuższy czas a cykle mam bardzo regularne, jutro z rana test bo nie jestem w stanie już dłużej wytrzymać
Betę się powtarza co drugi dzień i sprawdza się jej przyrost i nie porównujesz swoich wyników z czyimiś bo każda babka jest inna.Dziewczyny od czego zależy poziom bety hcg? Piszecie że macie ok 350 a ja tyle miałam tydzień temu, 2 dni po terminie @, a @ miałam 1.05, jutro przed wizytą u ginekolog mam powtórzyć betę i progesteron.
gosiunia:)
Fanka BB :)
Ja przy becie nie pomogę bo nigdy nie robiłam.
Syllvia nie przejmuj się. Do czasu porodu i tak muszą Ci przedłużyć a macierzyński będziesz pobierać z ZUSu. A potem to może się dużo zmienić bo teraz o dobrego pracownika naprawdę trudno.
Martulla jak po wizycie?
Syllvia nie przejmuj się. Do czasu porodu i tak muszą Ci przedłużyć a macierzyński będziesz pobierać z ZUSu. A potem to może się dużo zmienić bo teraz o dobrego pracownika naprawdę trudno.
Martulla jak po wizycie?
Cześć dziewczyny, wczoraj powinna być miesiączka, są dwie kreski . Kiedy wybieracie się na pierwsze usg? Ja mam za sobą kilka poronień, więc wiem, że jeszcze powinnam się wstrzymać przynajmniej do 6 tc, ale nie wiem czy wytrzymam...
martula1985
Spóźnienie ponad dwie godziny, ale załatwiłam dziś wszystko, badania, endokrynologa i ginekologa moja endo więcej mi powiedziała o ciąży i co mogę czego nie mogę, niż gin. Więcej do niej nie pójdę. Dostałam zwolnienie na 2 tygodnie, luteine i skierowania na badania. Usg nic nie wykazało, tzn coś tam było ale nie potrafiła mi na 100% powiedzieć czy to pęcherzyk za wcześnie jestJa przy becie nie pomogę bo nigdy nie robiłam.
Martulla jak po wizycie?
martula1985
Witam nowe dziewczyny, trzymam kciukasy za pozytyw! [emoji2]
Spóźnienie ponad dwie godziny, ale załatwiłam dziś wszystko, badania, endokrynologa i ginekologa moja endo więcej mi powiedziała o ciąży i co mogę czego nie mogę, niż gin. Więcej do niej nie pójdę. Dostałam zwolnienie na 2 tygodnie, luteine i skierowania na badania. Usg nic nie wykazało, tzn coś tam było ale nie potrafiła mi na 100% powiedzieć czy to pęcherzyk za wcześnie jest
To ja chyba odwołam piątkowe usg, bo wtedy bedzie 5 tc więc szkoda nerwów. Ewentualnie pójdę potwierdzić czy nie pozamaciczna i czy nie biochemiczna. Ja od tygodnia jestem juz na żelaznym zestawie :/.
Ps. Nadrobiłam zaległości i przeczytałam wszystkie wasze posty :-)
gosiunia:)
Ja też witam nowe mamusie
Za wcześnie się cieszyłam.... brzuch mnie boli tak jak na @ i wiem że rano na pewno będzie..... K mnie pociesza ale lepiej znam mój organizm... niby temkę dalej mam podwyższona.... szyjka nisko rozpulchniona.... zła jestem....
reklama
Ropuszka666
Za wcześnie się cieszyłam.... brzuch mnie boli tak jak na @ i wiem że rano na pewno będzie..... K mnie pociesza ale lepiej znam mój organizm... niby temkę dalej mam podwyższona.... szyjka nisko rozpulchniona.... zła jestem....
Spokojnie póki nie masz to się nie martw na zapas . Bóle są zupełnie normalne w ciąży .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom