reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

U Mnie powtórka [emoji20]wstaje z kogutem i znowu mam mdłości , leżę i walczę by nie polecieć zwymiotować ale mam takie okropne uczucie ciężkości na żołądku ... bleee

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
To ja chyba odwołam piątkowe usg, bo wtedy bedzie 5 tc więc szkoda nerwów. Ewentualnie pójdę potwierdzić czy nie pozamaciczna i czy nie biochemiczna. Ja od tygodnia jestem juz na żelaznym zestawie :/.
Ps. Nadrobiłam zaległości i przeczytałam wszystkie wasze posty :-)

Witamy u nas [emoji846] daj znać czy wpisać Cie w nasz kalendarz . Co do wizyty to idź ale się nie nastawiaj i nie zrażaj jeśli się nic nie pojawi . Myśl pozytywnie [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spóźnienie ponad dwie godziny, ale załatwiłam dziś wszystko, badania, endokrynologa i ginekologa :) moja endo więcej mi powiedziała o ciąży i co mogę czego nie mogę, niż gin. Więcej do niej nie pójdę. Dostałam zwolnienie na 2 tygodnie, luteine i skierowania na badania. Usg nic nie wykazało, tzn coś tam było ale nie potrafiła mi na 100% powiedzieć czy to pęcherzyk :( za wcześnie jest :(

A co ciekawego powiedziała Ci endo ? Ja mam hashimoto i w sumie mam tez lekarza endo- gin ale jakoś mi on nie leży . Będę musiała zmienić na jakiegoś konkretnego . A to "coś" to twoje szczęście [emoji846]

Luty miesiącem miłości a dla nas będą to najpiękniejsze serduszka.

2017-06-07
olga_d - pierwsza wizyta

2017-06-09
Paola1106 - pierwsza wizyta

2017-06-09
olga_d - druga wizyta pierwsze USG [emoji173]️

2017-06-12
gosiunia:) - pierwsza wizyta

2017-06-12
Flower - druga wizyta czekamy na [emoji173]️

2017-06-13
Ropuszka666 - pierwsza wizyta

2017-06-13
martula1985 - druga wizyta

2017-06-14
Mysiaka92 - pierwsza wizyta

2017-06-20
Mamazbb - pierwsza wizyta

2017-06-20
olga_d - trzecia wizyta - drugie USG

Ssabrinaa - pierwsza wizyta

madzik17 - pierwsza wizyta

Ostatnia edycja:
Witamy u nas [emoji846] daj znać czy wpisać Cie w nasz kalendarz . Co do wizyty to idź ale się nie nastawiaj i nie zrażaj jeśli się nic nie pojawi . Myśl pozytywnie [emoji846]

Tak, wpisz :-). Jutro mam pierwszą wizytę u ginekologa, ale idę po recepty i skierowania, a w piatek pierwsze usg. Kolejne usg mam 20.06 i liczę, że wtedy będzie zarodek i serduszko. To będzie dla mnie najbardziej stresująca wizyta, bo dwa razy miałam puste jajo i raz ciążę biochemiczną

Tak, wpisz :-). Jutro mam pierwszą wizytę u ginekologa, ale idę po recepty i skierowania, a w piatek pierwsze usg. Kolejne usg mam 20.06 i liczę, że wtedy będzie zarodek i serduszko. To będzie dla mnie najbardziej stresująca wizyta, bo dwa razy miałam puste jajo i raz ciążę biochemiczną

Będzie dobrze choć po takich doświadczeniach to Ci się nie dziwie że stres Cie ogarnia. A lekarz diagnozował czemu tak się dzieje ze nie dochodziło do pełnej implantacji zarodka ?

Cześć Dziewczyny

Ropuszka ja mam kolejna wizytę 12.06

Martula no niestety ja tez jeszcze niewiele widziałam wiec zostaje nam czekanie :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Będzie dobrze choć po takich doświadczeniach to Ci się nie dziwie że stres Cie ogarnia. A lekarz diagnozował czemu tak się dzieje ze nie dochodziło do pełnej implantacji zarodka ?

To prawda, cieżko spokojnie czekać, ale z drugiej strony nastawiam się pozytywnie i staram się nie panikować :-).
Tak, miałam pełną diagnostykę - genetyk, ginekolog, endokrynolog, immunolog, hematolog, reumatolog... stanęło na immunologii i wierzę, że dzięki temu leczeniu ta ciąża zakończy się powodzeniem i zostanę z Wami do końca, czyli do lutego :-). Miłego dnia!

reklama
Witam nowe mamusie.
Jestem ostatnio jak odcięta od swiata.. Gdyby nie synek to chyba bym w ogole nie wstawala z lozka

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry