reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ja dziś znowu mam dzień śpiocha. I agresora na wszystkich. A mój zdziwiony. Tak jak bym pierwszy raz była w ciąży i pierwszy raz się tak zachowywała. I tu chyba sprawdza się powiedzenie że faceci rozwijają się do 5 roku życia a później tylko rosną.

Haha u mnie jest podobnie mimo że mam dwoje dzieci już to chłop nadal wiedza zerowa :-D

85993e3kh6uv52oc.png

Miałam być na 18.15 a przede mną jeszcze 6 osób
emoji24.png
chyba jajko tu zniosę...

czekamy tu na dobre wiesci :)

no ja postaram sie przez ten tydzien myslec pozytywnie, wcale nie chcialam wizyty tak szybko,ale jak dzwonilam to pigula wypytala sie kiedy mialam ostatnia @ policzyla i ona sama ten tremin podala, wiec mialam nadzieje ze ona wie co robi i bedzie cos juz widac :/

Hej :)
Mam nadzieję że na dniach do was dołączę.... okres mi się spóźnia :D staramy się już dłuższy czas a cykle mam bardzo regularne, jutro z rana test :D bo nie jestem w stanie już dłużej wytrzymać :)

reklama
Dziewczyny od czego zależy poziom bety hcg? Piszecie że macie ok 350 a ja tyle miałam tydzień temu, 2 dni po terminie @, a @ miałam 1.05, jutro przed wizytą u ginekolog mam powtórzyć betę i progesteron.

Do góry