reklama
gosiunia:)
Fanka BB :)
Rodzina prawie jak włoska
Flower
Fanka BB :)
Witam porannie!
Wczoraj padlam! Ostatnio tak szybko jestem zmęczona, zawsze normalnie do 24 siedziałam a teraz nie jestem w stanie [emoji2]
A my wczoraj rodzicom powiedzieliśmy, normalnie tak szybko byśmy nie mówili ale szkod. Bylo takiej daty nie wykorzystać
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj padlam! Ostatnio tak szybko jestem zmęczona, zawsze normalnie do 24 siedziałam a teraz nie jestem w stanie [emoji2]
A my wczoraj rodzicom powiedzieliśmy, normalnie tak szybko byśmy nie mówili ale szkod. Bylo takiej daty nie wykorzystać
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Witajcie
Na razie spokojnie tutaj jest ale się rozkręci pogoda dopisuje więc nie ma czasu na pisanie.
mysiaka92 bolą ale nie aż tak strasznie.
Duszno w nocy i źle się śpi ehh a mój młodszy już drugi dzień z rzędu wstaje z kurami o świcie 5:30 aaaa przez takie pobudki jestem nie do życia :/
Miłej niedzieli życzę
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Na razie spokojnie tutaj jest ale się rozkręci pogoda dopisuje więc nie ma czasu na pisanie.
mysiaka92 bolą ale nie aż tak strasznie.
Duszno w nocy i źle się śpi ehh a mój młodszy już drugi dzień z rzędu wstaje z kurami o świcie 5:30 aaaa przez takie pobudki jestem nie do życia :/
Miłej niedzieli życzę
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
U nas jakos sie chmurzyc zaczęło jakby mialo padac niedługo. Mi tez okropnie sie spi.. Z jednej strony maz z drugiej synek i jakos tak goraco na srodku jest.. A jeszcze kot w nogach..
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama