reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Hej. Witam nieśmiało i spanikowana. U mnie druga bardzo ale to bardzo niewyraźna. Dziś idę prywatnie do lekarza. Boje się jak cholera;)
Jestem mamą styczniowa 2011 i sierpniowa 2014;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczynki

Widzę że powoli Nas przybywa, witam serdecznie :)

Wycieczka spoko tylko meczaco, wczoraj ponad 7 godzin w autokarze potem lazenie to wieczorem mi się brzuch spial i bolał :/

Dziś znowu cały dzień lazenia i powrót późnym wieczorem

No i muszę tym razem nie zapomnieć zadzwonić do lekarza się umówić na wizytę :)

@ookatkaoo1993 a czemu się boisz!?

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

@Flower to będzie już 3;)
Totalnie jestem w szoku. Mąż był w domu tylko 4 dni w maju po 3 tygodniowej delegacji. I to po kalendarz uu w ta największa możliwość.
A marcu otworzyłam firmę i muszę ją conajmniej rok utrzymać.

Tak poczytałam was troszkę od początku;) ja wam dam znać koło 10 czy z wami zostaje;) na 9.20 mam umówioną wizytę;)
To chociaż się przedstawię;) mam na imię Kasia i chyba będę takim najmłodszym brzuszkiem;) w lutym skończyłam 24 lata. 4 jestem po ślubie;)

Ookatkaoo1993 witamy :) dasz rade. Dalas z dwojka to i z 3 sobie poradzisz ;) ja to nie wyobrażam sobie drugiego .
To jestes rok mlodsza odemnie :) tez mam na imie Kasia

Flower pamietaj o lekarzu :)

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny :)
U nas nadal pochmurnie,a moj młodszy synuś jednak zaraził się ospą od starszaka aaaa mam tylko nadzieje,że go tak nie wysypie jak starszego bi będzie ciężko z zdrapaniem :/

ookatkaoo1993 witaj i gratulacje!!!mnie też przeraża fakt 3 bobasa,zwłaszcza ze młodszy to taki przytulasek mamusi jest,śpi ze mną cała noc bo od urodzenia nie cierpiał spać w łóżeczku.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :)
Ja zostanę po raz drugi mamą mam już 8 latka więc różnica będzie spora bo 8 lat i 4 miesiące ale z informacją o rodzeństwie poczekam jeszcze do początku 2 trymestru. 8 czerwca mam wizytę na którą nie mogę się doczekać niby drugie dziecko będzie ale cieszę się jak przy pierwszym :)

Do góry