reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Looo... Dobrze ze nie ma dnia wnuczka :) zato na dzien babci super

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam porannie!

Wczoraj padlam! Ostatnio tak szybko jestem zmęczona, zawsze normalnie do 24 siedziałam a teraz nie jestem w stanie [emoji2]

A my wczoraj rodzicom powiedzieliśmy, normalnie tak szybko byśmy nie mówili ale szkod. Bylo takiej daty nie wykorzystać :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam :) ja ostatnio jestem tak zmęczona ze zasnac nie moge.. Cieplo na dworze a synek by ciagle chcial w piaskownicy siedziec

Już niedługo się rozkręci, my terminy mamy takie styczniowo-lutowe więc dopiero zacznie się wysyp lutowek ;)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :)
Na razie spokojnie tutaj jest ale się rozkręci ;) pogoda dopisuje więc nie ma czasu na pisanie.
mysiaka92 bolą ale nie aż tak strasznie.

Duszno w nocy i źle się śpi ehh a mój młodszy już drugi dzień z rzędu wstaje z kurami o świcie 5:30 aaaa przez takie pobudki jestem nie do życia :/
Miłej niedzieli życzę ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

U nas jakos sie chmurzyc zaczęło jakby mialo padac niedługo. Mi tez okropnie sie spi.. Z jednej strony maz z drugiej synek i jakos tak goraco na srodku jest.. A jeszcze kot w nogach..

reklama
Hejka

Ja dzis kominie chrzesnicy mialam wiec caly dzien mnie nie bylo

Co do spania to mnie wieczorem badzo szybko muli za to rano o 5 juz nie spie, ale o 9 to chetnie bym sie znowu polozyla :)

Do góry