reklama
gosiunia:)
Fanka BB :)
Ja też myślę że tak za dwa tygodnie pójdę. Co do snów to niestety śnią mi się tylko papierosy. A to chyba efekt odstawienia . Ale dam radę. W końcu trzeci raz już to robię.
No właśnie. Nowe hasło w kampanii antynikotynowej : "Walcz z nalogiem dodatnim przyrostem naturalnym" . Moja mlodsza córa położyła się dziś na mnie. Ja do niej : a jakbym miała dzidziusia w brzuchu to byś go zgniotła. A ona do mnie: a romansowałaś z tatą? Ja: a co to znaczy? A ona: no wiesz, żeby dzidziuś był w brzuchu to najpierw musicie z tatą poromansować, wiesz, całować się i przytulać. Wiedziałam że stanowczo za dużo oglada telewizji
Ja na razie nikomu jeszcze nie mówię. Ale dziewczyny się ucieszą bo chcą mieć rodzeństwo. Raz zapytały się mojej siostry co mają zrobić bo mama nie chce już im urodzić dzidziusia. A ona na to zeby się modliły do bozi. I lecą z tymi paciorkami codziennie już parę miesięcy.
Ja powiedziałam tylko siostrzenicy męża, jeszcze zanim poszlam do rodzinnego, że mi wyszła druga kreska tylko taka bardzo słaba. I zgadałysmy się że jej sie @ spoźnia. Zrobila test i też miala taką slabiutka. Jej pierwsza ciąża i już jutro idzie do gina. Ale wstępnie termin ma 5 dni wczesniej niż ja. . Także teściowa zostanie praktycznie w tym samym okresie babcią i prabacią..
reklama
To będzie jej 19 wnucze i 5 prawnucze.