reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ja też myślę że tak za dwa tygodnie pójdę. Co do snów to niestety śnią mi się tylko papierosy. A to chyba efekt odstawienia :confused:. Ale dam radę. W końcu trzeci raz już to robię:rofl:.

Mi sie snilo ze okres dostalam :/ nie lepiej zostac juz bez papierosow ;) po co tyle razy rzucac :D

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie. Nowe hasło w kampanii antynikotynowej : "Walcz z nalogiem dodatnim przyrostem naturalnym" :-p. Moja mlodsza córa położyła się dziś na mnie. Ja do niej : a jakbym miała dzidziusia w brzuchu to byś go zgniotła. A ona do mnie: a romansowałaś z tatą? Ja: a co to znaczy? A ona: no wiesz, żeby dzidziuś był w brzuchu to najpierw musicie z tatą poromansować, wiesz, całować się i przytulać.:szok: Wiedziałam że stanowczo za dużo oglada telewizji :D

Ja na razie nikomu jeszcze nie mówię. Ale dziewczyny się ucieszą bo chcą mieć rodzeństwo. Raz zapytały się mojej siostry co mają zrobić bo mama nie chce już im urodzić dzidziusia. A ona na to zeby się modliły do bozi. I lecą z tymi paciorkami codziennie już parę miesięcy.:tak:

Ja mieszkam z teściowa i widziala ze cos jest nie tak bo razem z mezem chodzilismy jacys tacy struci i zjarzyla się bez slow

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja powiedziałam tylko siostrzenicy męża, jeszcze zanim poszlam do rodzinnego, że mi wyszła druga kreska tylko taka bardzo słaba. I zgadałysmy się że jej sie @ spoźnia. Zrobila test i też miala taką slabiutka. Jej pierwsza ciąża i już jutro idzie do gina. Ale wstępnie termin ma 5 dni wczesniej niż ja. :happy:. Także teściowa zostanie praktycznie w tym samym okresie babcią i prabacią.:rofl::rofl:.

reklama
Do góry