reklama
NianiaOgg
Zaciekawiona BB
@mavika ale się uśmiałam z imion wybranych przez Twojego syna .
Ja jeszcze nic nie kupuje dla Maluszka. Poczekam na potwierdzenie płci. A i tak raczej wiele nie będę kupować, przy pierwszej ciazy to było fajne zajęcie, ale przy trzeciej to juz wiem z doświadczenia ze jak sie ma w rodzinie i w znajomych ludzi z malymi dziecmi to oni zazwyczaj z chęcia pozbywają się zalegających workow z małymi ciuszkami i moim dzieciom szafa zawsze peka w szwach .
My jeszcze nikomu nie mówiliśmy o ciąży. Czekam na prenatalne w poniedziałek i wtedy zaczniemy głosić nowinę .
Ja jeszcze nic nie kupuje dla Maluszka. Poczekam na potwierdzenie płci. A i tak raczej wiele nie będę kupować, przy pierwszej ciazy to było fajne zajęcie, ale przy trzeciej to juz wiem z doświadczenia ze jak sie ma w rodzinie i w znajomych ludzi z malymi dziecmi to oni zazwyczaj z chęcia pozbywają się zalegających workow z małymi ciuszkami i moim dzieciom szafa zawsze peka w szwach .
My jeszcze nikomu nie mówiliśmy o ciąży. Czekam na prenatalne w poniedziałek i wtedy zaczniemy głosić nowinę .
Leila.jm
Fanka BB :)
Leo, nie LeonLeo - Leon?
Batman, Super. Niepowtarzalny
Minia86
Co do wagi to u mnie słabo. W pierwszej ciąży przytyłam z 25kg. W tej waga niemal taka sama jak w karcie z pierwszej ciąży, z tym że najwiekszy skok był miedzy 16 a 25tyg. Teraz nie moge dopuscic do tego skoku. Przy mojej nadwadze to niedopuszczalne:/
Minia86
Jesli chodzi o ubranka to kupie tylko pare rzeczy i to pewnie blizej porodu. Mam praktycznie wszystko po moim dwulatku. Na pewno bedzie mi brakowac najmniejszych typowo zimowych ubranek, bo Franek urodzil sie w czerwcu a tu pewnie koniec stycznia.
mama _zuzanki
Jeżeli chodzi o zakupy dla maluszka to na ta chwilę nie kupiłam jeszcze nic a nic
Nawet za bardzo mnie nie ciągnie na zakupy ale za to moją Zuzanke stylizuje już do szkoły Myślę że szał zakupowy dla Zosi rozpoczne jakoś w listopadzie
Jejku dziewczyny opętało mnie i ciągle bym coś jadła Cały czas czuje się głodna, liczę że to minie
Nawet za bardzo mnie nie ciągnie na zakupy ale za to moją Zuzanke stylizuje już do szkoły Myślę że szał zakupowy dla Zosi rozpoczne jakoś w listopadzie
Jejku dziewczyny opętało mnie i ciągle bym coś jadła Cały czas czuje się głodna, liczę że to minie
reklama
Monisiek88
Haha a to nasze pierwsze najpiersze dlugo wyczekiwane wiec jak juz wiemy ze wszytsko dobrze to kupilismy skarpetunie dzis i bodziaki i cumelki. Chcialam Wam pokazac na zakupach ale nie potrafie nigdzie fotek wrzucic ani tu ani tam. Ale skarpetek kupilismy az 4 pary za 27 zeta ale my z mezem zakochani w trampkach a te wlasnie tak wygladaja. Nie moglismy sie oprzec hahah to nawet bardziej moj slubny zeby koniecznie kupic bo sa dla jego syna a jego syn ma wygladac porzadnie haha