reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Mis-owa no wlasnie nie wiem o co chodzi z tymi daniami. Placki takie jak guma. Ani ja nie zjadlam ani moje dziecko. Maz zamowil mieso, ktore tez mu nie podeszlo, reszta tak samo. Tylko dzbanek lemoniady nam podszedl, bo nawet owoce wyjedlismy. Hehe. Porazka. I nie to zebysmy byli jacys wybredni. Opinie na internecie jak widac Sa podobne. A szkoda.

reklama
Wzięłam 4 sukienki ze sobą, bo nie mogłam się zdecydować...i co??? I poszłam do Mohito i kupiłam ta w której pójdę [emoji6][emoji12] śliczna szafirowa [emoji849]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Haha, nie dość że wesela w ten sam dzień, to moją imprezę również ubiera Mohito :-D z tym, że pudrowy róż :biggrin2:

Pokażcie swoje kiecki z mohito :). Uwielbiam ten sklep, a dawno mnie w nim nie było, warto sie przejść? W sobotę mam 30stkę, bedzie spora imprezka, niektórzy zobaczą mnie pierwszy raz w ciąży i mam dylemat - maskować brzuch czy podkreślić? :)

Cześć Kochane,

My po weselu, głowa mi pęka jakbym miała kaca, a to poprostu przez ta pogodę....masakra, za to bawiliśmy się rewelacyjnie [emoji16]...na dodatek wczoraj dziewczynki zostawiliśmy z ojcami chrzestnymi, a Oni zrobili im niespodziankę i zabrali je na motorówkę [emoji15][emoji6]

@AlexF kochana strasznie współczuje Ci przeżyć

Resztę przeczytam za chwile, muszę zjeść śniadanie, bo padam z głodu

Miłego dnia [emoji182]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Pokażcie swoje kiecki z mohito :). Uwielbiam ten sklep, a dawno mnie w nim nie było, warto sie przejść? W sobotę mam 30stkę, bedzie spora imprezka, niektórzy zobaczą mnie pierwszy raz w ciąży i mam dylemat - maskować brzuch czy podkreślić? :)
Ostatnio byla tam wyprzedaz. Bardzo duzy wybor sukienek. Przymierzylam chyba wszystkie, ale chcialam zgubic brzuszek i mi sie nie udalo.

Do góry