reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Dziękuje dziewczyny [emoji4]
Mamazbb Piękne zdjęcie [emoji4]
Mysiaka92. Trzymam kciuki żeby plamienie ustało Może rzeczywiście warto to sprawdzić
Asieek. Wiem co czujesz Obyśmy tym razem utulily nasze malenstwa [emoji4]
Ssabrinaa Dzięki [emoji4]a gdzie mieszkasz ? Ja w Londynie Może dzisiaj sobie odpocznij troszkę Ja wczoraj miałam takie ciągnięcia i kłucia jajnika naszczescie przeszło

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dziękuje dziewczyny [emoji4]
Mamazbb Piękne zdjęcie [emoji4]
Mysiaka92. Trzymam kciuki żeby plamienie ustało Może rzeczywiście warto to sprawdzić
Asieek. Wiem co czujesz Obyśmy tym razem utulily nasze malenstwa [emoji4]
Ssabrinaa Dzięki [emoji4]a gdzie mieszkasz ? Ja w Londynie Może dzisiaj sobie odpocznij troszkę Ja wczoraj miałam takie ciągnięcia i kłucia jajnika naszczescie przeszło

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja mieszkam w Doncaster ;) a odpoczynek przy mojej rozbrykanej dwójce nie będzie łatwe,zwłaszcza przy moim dwulatku :)

85993e3kc6ximwei.png

Moj 19msc diabelek tez odpoczywac nie daje.. Dzis maz mowil ze jak wroci (pomaga dziadkowi budowac garaż) to go weźmie i pojdzie z nim na rowerek a ja bede miala zrobic sobie paznokcie ( czyt. Odpoczac) a w ciagu dnia mam go nie dzwigac i nic nie sprzatac.. Ale nie umiem bo przy malym to ciągle sprzatanie jest

Dziewczyny, nie wygłupiajcie się z tymi plamieniami! Zaciskać psiochy! ;)
Ja miałam w planie jakiś powrót do pracy jak młody pójdzie od września do przedszkola no i chyba nici z tego :) Ale dobrze, mogę sobie teraz dać trochę fory, choć jak pisze @mysiaka92 =ciągle coś jest do roboty przy dziecku w domu. Codziennie koło 16 mam taką zmułę, że powieki mi same opadają, ale co 5 minut "Mama patrz, mama daj, mama pić, mama kupę, mama serek, mama nie śpij, mama mama mama". No i chodzę jak takie zombie :p

Dziewczyny ja mam dziewczynki w wieku 9 lat i 5,5lat i choc są starsze to tez ciagle slysze mamo choc, mamo pograj, mamo chce to czy tamto..takze mimo nie są malutkie to tez ciagle są takie mamowe :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziś nie mam co ze sobą zrobic :) córka u babci, potem ja bratowka bierze na noc. Syn z mezem pojechali do teściów i do wieczora ich nie będzie. Nudzę się! :-) posprzątane, pogotowane, paznokcie zrobione, chyba ide spac ;)

No to witam w klubie. Ciekawe jak Andrzej przyjmie rodzeństwo, mam nadzieję, że nie będzie bardzo zazdrosny...

reklama
No to witam w klubie. Ciekawe jak Andrzej przyjmie rodzeństwo, mam nadzieję, że nie będzie bardzo zazdrosny...
Na początku moze być zazdrosny, ale jeśli dobrze to rozegrasz to będzie ok :) moja cora miała trzy lata jak urodził się Adaś, ale pomagała mi we wszystkim, przy kapaniu byla odpowiedzialna za mycie nozek, przy przewijaniu podawala chusteczki i jakos poszlo :) teraz też koniecznie chce braciszka ;)

Do góry