reklama
Mamazbb
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny bylam u lekarza, zrobil mi usg i widac bylo pecherzyk 7cm z cialkiem żółtym take powiedzial ze jest ok. Mam luteine na te moje ciągnięcia i kłucie w podbrzuszu. Wedlug usg 5tydz i 3dni w załączeniu zdjecie trzymajcie sie kochane i zycze Wam milego weekendu:*
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamazbb
Fanka BB :)
Mysiaka moze podjedz na ip zeby sprawdzic? Trzymam kciuki zeby bylo dobrzeDzis cos ja plamic zaczelam :/
Witam się i ja mogę dołączyć do Was?
Na teście upragnione dwie kreseczki radość ogromną ale i stres bo mam za sobą trzy straty. Mam nadzieję że zostanę z Wami do końca.
Jestem już mamusią siedmioletniego synka.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Na teście upragnione dwie kreseczki radość ogromną ale i stres bo mam za sobą trzy straty. Mam nadzieję że zostanę z Wami do końca.
Jestem już mamusią siedmioletniego synka.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Witam I gratuluje wam dziewczyny
Ja tez mam nadzieje ze będę mamusia lutowa
Kilka słów o mnie Mam 32 lata Mieszkam w Uk. W domku mam już dwójkę dzieciaków 10 letniego synka i 8. letnia córeczkę
To moja 4 ciąża Dokładnie rok temu tez byłam w ciąży i niestety na połowowym usg stwierdzona ze mojemu synkowi nie bije serduszko od 4 tygodni
Staram sie myśleć pozytywnie ale w podświadomości strasznie się boje ...:
Witaj i gratuluję!!!Tym razem na pewno się uda i w lutym utulisz swoje maleństwo! Ja też mieszkam w UK
Może pojedź na IP żebyś się uspokoiła ze wszystko jest ok.Dzis cos ja plamic zaczelam :/
Mamazbb śliczny okruszek,te pierwsze zdjęcia są bardzo wzruszające,z takiej kropeczki urośnie maluszek,cud!
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
A mnie dzisiaj ciągnie w podbrzuszu i trochę kłuje z jednej strony jajnika,do tego dzisiaj krew mi z nosa leci :/ czuję się słaba nie wiem,wczoraj miałam intensywny dzień żadnej drzemki w ciągu dnia bo czasu nie było,a dzień zaczęłam po 6 rano a poszłam dopiero spać po północy,a rano wstałam po 6 znowu :/