reklama
andzelisia
Fanka BB :)
Rowniez bym tak zrobila :-)Ja bym tak zrobiła...i to bez uprzedzenia. Skoro tak stawia sprawę, może trzeba nim potrząsnąć
andzelisia
Nie doczytalam o tym co napisalas o mamie.Szkoda ze nie masz w niej wsparcia...
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
A to pisał do tej swojej sąsiadki z którą nic go nie łączyło i jak tu mu ufać? Pisał to do niej w dzień w którym zaczął zarywac do mnie to już ponad dwa lata ale cały czas mi leży na żołądku... I to usuwanie wiadomości os niej jak już byliśmy razem żebym tylko nie przeczytała... Był moment ze myślałam że ona jest z nim w ciazy bo powiedział mi że do niego napisała i mu powiedziała ze spodziewa się dziecka, a jak mu powiedziałam ze z chęcią poczytam o czym pisali to szybko usunął wiadomości twierdząc że spanikowal bo bym krzyczała, więc co tam mogło takiego być???
Głupia byłam ze nie skończyłam tego wtedy... Myślałam że się zmienił... A tu proszę znów kłamstwa...
Załączniki
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@Sylviia jestem w szoku...[emoji15]teraz to już musztarda po obiedzie...ja gdybym wyczytała ze będę marnym substytutem nie marnowalabym czasu na takiego dupka- sorry...ale wiem kobieta zakochana popełnia różne błędy- można się mądrzyć będąc trzeźwo myślącym i przyglądającym się z boku...Kochana daj sobie czas na przemyślenia, bo poważnie możesz żałować ze nie zakończyłas czegoś wcześniej niż mogłaś, z czasem stracisz poczucie własnej wartości, a wtedy to już amen w pacierzu...jesteś piękną kobieta, możesz jeszcze być szczęśliwa- teraz z tego co piszesz nie do końca możesz cieszyć się szczęściem, które nosisz pod serduchem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
serena22
Ja też jestem w szoku jak to przeczytałam Czyli co? Wygląda na to że On Ciebie nie kocha? To po co jest z Tobą ,"z braku laku"?Zupełnie tego nie rozumiem:O a jeżeli chodzi o Twoją mamę ,to być może Ona nie chce żebyś wróciła do rodzinnego domu z dzieckiem.
reklama
andzelisia
Mysle ze On wyczuwa ze ty i tak go nie zostawisz.Nie wazne co by zrobil.Szkoda tylko ze mama nie stoi po twojej stronie.